Što frajeri stvarno misle kada im priđemo prve?

09/02/2016

Bez brige, ne misle da ste lake ili droljaste...

Iako je 2016. i iako je već desetljećima potpuno normalno da i mi žene prve priđemo frajerima, statistike još uvijek potvrđuju kako su i dalje frajeri ti koji uglavnom prvi prilaze nama ženama i od kojih to većina žena još uvijek i očekuje. Neke odbijaju prići frajeru zbog srama, neke zbog straha od odbijanja, a neke zbog straha da se njihovo ponašanje ne protumači na krivi način.

No ono što je važno imati na umu je to da se i najsamouvjerenije osobe ponekad suočavaju s odbijanjem i da niti jednom frajeru, jednako kao ni niti jednoj ženi nije potpuno svejedno kada kreće s osvajanjem potencijalne partnerice. Muči li vas pak pomisao da će frajer vaše ponašanje protumačiti na krivi način te da će vas zbog toga smatrati lakom, slobodno odahnite jer frajerima takve primisli nisu ni na kraju pameti.

Kako su mnogi frajeri priznali, jedino što osjećaju kada im žena priđe je apsolutno olakšanje! Doslovno im lakne što idućih sat vremena neće provesti razmišljajući hoće li ih žena odbiti, da li bi ju trebali pokušati poljubiti i da li se dotičnoj uopće sviđaju. Dakle, kada idući put primijetite kemiju između vas i preslatkog frajera, slobodno mu priđite prvi i poštedite ga muke. Vjerujte nam da će to itekako znati cijeniti!Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj