Koliko pijemo, a koliko tipkamo: Na temelju ovih kriterija frajer će momentalno stvoriti mišljenje o nama

24/09/2021

Bili u pravu ili ne, frajeri će na temelju nekih kriterija momentalno stvoriti mišljenje o nama...

Kada vas frajer prvi put upozna, zna da nastojite ostaviti najbolji mogući prvi dojam, kao i da će to nastojanje trajati neko vrijeme. No unutar tog prvotnog vremena, frajeri stvaraju mišljenje o vama preturajući neke kriterije koji njemu o vama govore mnogo. A evo i koji su to!

Vaši prijatelji

Možete se truditi poboljšati svoj izgled, osmijeh, ponašanje i način govora, no ne možete promijeniti svoje prijatelje. A kada ste u društvu, on analizira cijelo vaše društvo kao cjelinu. Što uključuje i sve ono loše što vaši prijatelji možda predstavljaju ili rade. Žive li vaši prijatelji za sočan trač ili opijanje po klubovima, možda bolje da njega, od njih držite podalje.

Vaš smijeh

Egu svakog frajera imponira djevojka koja ga smatra smiješnim i zanimljivim i koja shvaća njegov smisao za humor. No baš kao što će prepoznati vašu ravnodušnost kada vam ispriča neki vic ili anegdotu iz vlastitog života, prepoznat će i isforsirani, pretjerani smijeh na silu. I baš kao što će ga odbiti djevojka koja ne shvaća niti jednu njegovu šalu, iživcirat će ga i ona koja se cereka apsolutno svakoj njegovoj riječi.

Izbor pića

Nije toliko bitno hoćete li naručiti vino, pivo, koktel ili nešto bezalkoholno. Bitno je jedino u slučaju da redate piće za pićem i padnete pod stol prije nego spoj privedete kraju (istina i bog, time ćete ga neminovno privesti kraju). Frajera će impresionirati vaš razlog za odabir nekog pića. Kao i sa svim ostalim stvarima koje u životu volite i oko kojih imate čvrste stavove, cijenit će se ako znate obraniti iste i objasniti zašto nešto volite, podržavate ili mrzite. To pokazuje da razmišljate svojom glavom i da znate što od života želite.

Upotreba mobitela

Sjedite li s frajerom na spoju i razgovarate, tijekom čega vam zvoni mobitel, dolazi poruka ili dobivate notificatione da se na vašem Facebooku nešto zbiva, vaše ponašanje u datom trenutku reći će mu puno o vama. Naravno da ćete krajičkom oka pogledati zbog čega vam mobitel zvoni i tko vas treba, no frajer će itekako cijeniti ako mobitel, dok ste s njim, potpuno ignorirate. A ako je doista nešto bitno u pitanju, ispričajte se i primite poziv, a zatim mobitel pospremite u torbu i zaboravite da postoji. Ni ne pomišljajte na konstantno dopisivanje i provjeru mailova, Facebooka i Instagrama, osim ako vam cilj nije otjerati frajera zauvijek.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj