Što ako do tridesete ne upoznam nikoga vrijednog braka?

23/03/2018

Probajte se zabavljati uz svakoga koga upoznate. Pa što ako on nije vaša srodna duša?

Morate vjerovati da je samo pitanje dana kada ćete ga upoznati. Možda se već osjećate jadno jer potencijalnog partnera nema ni na vidiku i sami ste sebi isprali mozak razmišljajući kako ćete na večere s prijateljima odlaziti solo. Evo zašto vaši izgleda da će se "on" pojaviti uopće nisu loši: Poprilično ste cool ženska. Ako imate prijatelje to znači da se ljudima sviđate i da ste socijalna osoba. Kada uspijete povjerovati i počnete se nadati da ćete s vremenom upoznati nekoga, bilo to danas, sutra ili sljedeći mjesec... opustit ćete se. Znate u čemu je kvaka? Upravo opušteni stav privlači frajere. Muškarci ne vole očaj, ali će voljeti ženu kojoj je ugodno u vlastitoj koži.

Ne smijete biti pasivni. Sada kada ste određeni teret zbacili s leđa budite aktivni u potrazi za osobom s kojom ćete biti sretni. Samo da raščistimo kako aktivni znači puno izlaziti, prihvaćati pozive za izlazak i zaista se zabavljati sudjelujući u tim različitim stvarima. To ne znači uključivanje radara i reagiranje samo na potencijalne partnere. Bit je u preuzimanju kontrole što donosi dobar osjećaj i stavlja vas u poziciju gdje su vam veće mogućnosti. Bit je i u tome da izvućete najbolje iz svake situacije. Razmišljajte na način: Idem na to predavanje jer će biti zanimljivo. Naučit ću nešto, a solo sam i imam slobodnu večer usred tjedna pa to mogu učiniti. A ako upoznam nekoga super, ako ne svejedno ću se dobro provesti. A kada upoznate nekoga klonite se razmatranja "Da li je on onaj pravi?" Ako ste pod tolikim stresom oko tog pitanja i razmišljanja čeka li vas zajednička budućnost ubit ćete svu zabavu koju vam nose trenuci s njima. Probajte se zabavljati uz svakoga koga upoznate. Pa što ako on nije vaša srodna duša? Do tog zaključka ćete već doći ali usput zašto ne biste probali uživati u njegovom "briljantnom" smislu za humor i novim jelima u restoranu u koji vas je izveo? Uvijek se možete praviti da vas zanima što govori dok čekirate prezgodnog frajera za stolom do vas.

Zaboravite na paniku. Možda se još jedna od vaših prijateljica zaručila ili su početni leptirići za novog muškarca u vašem životu nekuda odletjeli. Normalno je da vječne samce muče ovakve brige. Važno je da ostanete čvrsti i da vas to ne preuzme. Pronađite svoj trik za zaustavljanje negativnih misli. Doslovno se uštipnite. Samosažalijevanje je samo gubitak vremena!

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj