Stiglo je ljeto i miriše na seks!

26/07/2016

Pravila za vruću... ljetnu... avanturu...

Avantura nosi ime avantura s razlogom. Baš poput vas, mnoštvo mladih uskače u autobuse, avione, aute, vlakove ili nešto deseto i jure ususret napaljenim vršnjacima koji su, baš poput njih, željni zabave, seksa i vrućih trenutaka. Iako svi mi znamo nekoga tko zna nekoga tko zna nekoga čija se prijateljica udala za frajera s kojim se zbarila kada je s frendicama završila na Zrću, većina ljetnih avantura završava one sekunde kada napustite hotelsku sobu/apartman. Tako ste da biste se zabavili, ne da biste našli ljubav života, i to je ok!

Seks neka uvijek bude siguran. Uvijek, uvijek, uvijek! Bez iznimke! Velika je vjerojatnost da vas dvoje nećete razmijeniti čak ni brojeve mobitela ili čak imena, a što potencijalnu situaciju otkrivanja neke spolne bolesti/neobičnog osipa i/ili trudnoće samo dodatno komplicira kada ne znate kome se javiti. Poštedite sami sebe rasipanja vremena po Facebooku pregledavajući profil svakog Enriquea koji postoji, a sve ne biste li mu poslali simpatičnu poruku 'mislim da si me zarazio herpesom'. Jednostavno inzistirajte na zaštiti! Ne može jednostavnije od toga!

Oslobodite zvijer u sebi. Znate kako je ponekad užitak s novim partnerom puštati da se stvari razvijaju svojim tokom, polagano i opušteno, dok iz dana u dan otkrivate nove stvari o njemu, njegove erogene zone i dodire od kojih mu klecaju koljena? E pa kada ste na odmoru, zaboravite na čari takvih odnosa. Imate li svega 5 noći sa seksi Talijanom, željet ćete da svaka od tih večeri bude najuzbudljivija što može biti! Govorimo o oralnom seksu poslije noćnog kupanja nasred plaže, divljem seksu u bazenu, isprobavanju poza koje vam nikada prije nisu pale ni na kraj pameti i svemu ostalome što poželite. Ako nešto možete zamisliti, učinite to!

Što se dogodi na praznicima, ostaje na praznicima. I to smatrajte svojom propusnicom za vatrene noći pune uzbuđenja. Ako ste uvijek željeli isprobati seks utroje, praznici su idealna prilika za nešto tako. Sav čar ljetnih avantura je upravo u tome da mogu biti onoliko javne ili tajne koliko god vi to želite. Provedite par noći zaredom u istom baru na bilo kojoj lokaciji i nedvojbeno ćete pronaći ono za čime tragate, što god to bilo.

Slobodno kažite 'zbogom'. Zato što je to bila #avantura. I jer je došla svome kraju. I jer je pristojno pozdraviti se. Naravno, ako imate pred sobom još nekoliko noći do kraja odmora ili možda doista mislite da bi se vaš odnos na neki način mogao nastaviti i nakon odmora, ostavite mu zločestu poruku. Ili svoje gaćice. Nemate li takvih želja, recite mu 'zbogom', spakirajte svoj kofer, lijepa sjećanja i iskoristite jednosmjernu kartu za povratak u stvarnost!

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj