Jednom kada upoznate svoju srodnu dušu, svaka će se druga veza činiti trivijalnom!

18/02/2021

Prije nego krenete paničariti oko toga kako biste ju trebali pronaći, dopustite da vas umirimo činjenicom kako je na svijetu puno više od jedne srodne duše za svakoga od nas. A evo i kako ćete prepoznati jednu od njih jednom kada na nju naletite.

1. Ne plašite se svađe s njim. Iako se svađate iznimno rijetko, nikada kada se svađate ne strahujete da će netko učiniti ili reći nešto što će biti kap koja će preliti čašu. Kakva se god nesuglasica našla na vidiku, podrazumijeva se da ćete ju riješiti i pronaći kompromis.

2. Želite provoditi vrijeme s njim. Pa čak i onda kada svatko od vas obavlja svoj posao i provođenje zajedničkog vremena se svodi na boravak u istoj prostoriji. U njegovom je društvu sve nekako zabavnije i lakše.

3. Osjećate se samopouzdanije no ikada prije. Čak i kada znate da toga dana izgledate grozno. Uz njega nemate potrebu biti 'savršeni' i osjećate se samopouzdano u svakom trenu. On vam i riječima i pogledima govori koliko ste predivni i vi mu doista i vjerujete.

4. Ne ustručavate se biti potpuno prirodni i opušteni. Njemu se sviđa baš sve na vama i vezano uz vas, i uz njega nemate potrebu biti nešto što niste.

5. Napokon shvaćate što znači biti u vezi s nekim tko se prema vama odnosi onako kako zaslužujete. Niste to nikada prije osjetili i shvaćate koliko je to zapravo diiiiivan osjećaj. Do sada ste mislili kako frajeri koji doista čuju i registriraju sve što kažete postoje samo u bajkama.

6. Ne pada vam na pamet da ga prevarite, niti vam na pamet pada mogućnost da budete prevareni. To se jednostavno neće dogoditi! Nikada!

7. Svaka veza kroz koju ste do tog trena prošli, odjednom vam se čini trivijalna. Shvaćate da su svi oni putevi kada ste mislili da ste u vezi s pravim zapravo bili potpuna zabluda. Ova vam veza ulijeva sigurnost, ugodu i djeluje kao prava stvar!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj