Spoj u maniri filmskih diva? Može!

26/10/2017

Zapitajte se kako bi to odradila Audrey, Marilyn ili Sophia...

1. Zadržite misteriju. Bacite li oko na neke stare, kultne filmove, primijetit ćete jednu stvar - džentlmeni su znali kako postupati s damom, a dame su znale kako ih natjerati da se uvijek vrate po još. Učite iz njihovih primjera. Nemojte mu otkriti sve na prvom spoju, a nemojte mu se niti odmah baciti u naručje, koliko god vam bilo teško odoljeti. Nježni poljubac uz obećanje da nastavak slijedi zainteresirat će ga i više no dovoljno.

2. Birajte mjesto. Naravno da je mala vjerojatnost da ćete se loše provesti u restoranu s pet zvijezdica, no želite li trenutke koje ćete pamtiti cijeli život, zaboravite na sigurno i birajte nešto potpuno drugačije. Kao na primjer izlazak u kino pod zvijezdama ili vožnju balonom na vrući zrak. Neka vam inspirira miris zlatnog doba Hollywooda.

3. Odijenite se prikladno. Pomislite samo na Audrey, Marilyn ili Sophiju Loren. Mislite li da bi one izletjele iz kuće u tenisicama na petu i skinny trapericama? Ne, ne, ne... Chic elegancija uz visoke pete i zavodljivi crveni ruž za usne svakako su najprihvatljivija opcija.

4. Neka vaša bude posljednja. Ako su nas stari filmovi ičemu naučili, onda je to da morate biti odvažni, strastveni, samopouzdani i ponosni na sebe. Najseksipilnije su upravo one žene koje zrače samopouzdanjem.

5. Ostanite dama. Postoje trenuci u kojima je poželjnije i dragocjenije biti šarmantna i razborita nego biti seksi. A dejtanja spadaju u upravo takve trenutke. Šarmirajte ga zavodljivim osmijehom, britkim humorom i pameću, a prljave misli ostavite za neke naredne dane.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj