Sitnice koje će povezati svaki par!

23/03/2020

Sretni parovi otkrivaju tajne vječne ljubavi i zajedničke sreće...

1. „Ako postoji nešto što bih voljela da moj muž radi češće, riječ „trebao“ nastojim zamijeniti s „Voljela bih kad...“ 'Nikad to ne radiš za mene' nekako mi se čini previše grubo i ne donosi dobre rezultate, ali: 'Voljela bih da to napraviš za mene' donosi puno pozitivnije rezultate.“ – Ema, 32, u braku s Davorom tri godine.

2. „Oralni seks za nas je rješenje za sve. Kad želim da otrči do trgovine i obavi par stvari, podmićujem ga oralnim seksom koji mu je dovoljna motivacija da sve obavi istog trenutka. Ako on želi da mu skuham omiljeno jelo ili napravim nešto za njega, zna da ću to napraviti sa zadovoljstvom ako tu večer mogu očekivati da će me zadovoljiti u krevetu.“ – Ana, 28, u vezi s Filipom godinu dana.

3. „Bez obzira na sve, uvijek imamo vremena za jedan „quickie“ (seks na brzinu). Rezervacije za večeru padaju u drugi plan!“ – Ivica, 33, u braku s Barbarom 2 godine.

4. Barbara kaže: „Pravi smo obožavatelji spontanog seksa. Nedavno smo to učinili u našem dvorištu na mjestu poprilično vidljivom našim susjedima jer, zašto ne?“

5. „Imamo jednu slatku malu tradiciju – Marko me ušuškava svaku večer prije spavanja. Budući da zbog posla odlazim na spavanje prije njega, svaku me večer pokriva, gasi svjetla i TV, a onda neko vrijeme leži sa mnom. Taj naš mali trenutak tišine svakodnevno nas podsjeća koliko se volimo i sviđamo jedno drugome...i da jedan mali zagrljaj može značiti jako puno.“ – Maja, 35, u vezi s Markom već 10 godina.

6. „Uvijek joj sačuvam okrajke pizze jer ih ne volim, a ona mi uvijek ostavi dio svoje juhe. Takve nas sitnice svakodnevno podsjećaju da nam je stalo jedno do drugoga – pa i kod, naizgled, nebitnih detalja.“ – Aleksandra, 20, u vezi s Marinom 2 godine.

7. „Većina parova u jednom trenutku prelazi na veliki bračni krevet – ali mi smo odlučili zadržati svoj manji. Taj nas krevet prisiljava da budemo bliže jedno drugome i u teškim trenucima. Ne mogu reći da obožavam njegovo hrkanje, ali je vrijedno buđenja blizu jedno drugome.“ – Lidija, 32, u braku s Erikom godinu dana.

8. „Osim ako je riječ o izvanrednoj situaciji, dok smo na poslu ne razgovaramo, ne šaljemo si poruke niti e-mailove. Na taj način, kad oboje dođemo kući, možemo sjesti, zajedno večerati i prepričavati si što se toga dana dogodilo. Možda zvuči čudno, ali imam osjećaj kao da smo svakoga dana na spoju.“ – Mirela, 36, u vezi sa Sinišom već 10 godina.

9. „Svake godine putujemo negdje gdje nitko od nas nije bio. Zaručili smo se na Tajlandu, a prošle godine otputovali u Tursku. Zajedničko istraživanje novih mjesta nešto je čemu se radujemo mjesecima, a onda mjesecima razgovaramo o brojnim uspomenama.“ – Sanja, 32, u braku s Dinom dvije godine.

10. „Oboje imamo život izvan zajedničkog – moja supruga odlazi na kampiranje s društvom, a ja na skijanje s dečkima. Da nemamo svoje hobije i zanimacije izvan veze, ne bi imali što ponuditi ni jedno drugome.“ – Robert, 34, u braku s Matejom tri mjeseca.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj