Siti ste i napaljeni? Isprobajte ove poze!

04/11/2016

Niti jedna naporna fizička aktivnost ne dolazi u obzir kada vam je želudac pun, no seksati se ne morate uvijek u petoj brzini!

1. Misionarska poza. Lezite na leđa, opustite trbuh i želudac ne biste li pronašli najugodniji položaj i zategnite mišiće kako biste se što manje pokretali. U misionarskoj pozi bilo kakvo poskakivanje je svedeno na minimum pa nećete imati osjećaj kao da se u vašim organim probudila neka centrifugalna sila. Znamo da je ovo jedna od 'najdosadnijih' poza, no kada ste raspoloženi za intimna druženja, zašto ne, u nedostatku neke druge? Romantika nije dosadna!

2. Ispruženi doggy. Zamislite da krenete s klasičnim doggyjem. S vašim punim želucima, čim biste se počeli pomicati naprijed-nazad osjetili biste kako vam se trbuh njiše, kako vam se večera dodatno miješa i kako vam je sve više loše. Ukratko, situacija koja libido ubija po kratkom postupku! Radije skroz lezite na trbuh, pod njega slobodno podbacite jastuk da vam guza bude malo više u zraku, a onda neka on legne na vas. I uživajte!

3. Spoonanje. Baš kao i ležanje na leđima ili na trbuhu, i ležanje na boku će pomoći da se kretanje želuca svede na minimum te da vam samim time bude što ugodnije za vrijeme vaših intimnih igrica. Zahvaljujući spoonanju, uživat ćete u vođenju ljubavi, dodatno se zbližiti s partnerom jer je ova poza kao stvorena za upravo to, a sve to uz minimalno napora i truda.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj