Seksi trenuci koje morate isprobati

31/10/2017

Još uvijek niste isprobali sve? A što čekate??!

Utješni seks s terapeutskim učinkom. Osjećate li se tužno, depresivno, povrijeđeno ili utučeno, seks može poslužiti kao odlična terapija. Zašto? Zato što je potpuna suprotnost navedenim osjećajima. Zato što je to čin topline, ljubavi, bliskosti. I zato što je ponekad, u takvim trenucima, upravo seks ono što želite i što vam treba.

Umirujući seks s karakterom uspavanke. Gdje piše da svaki seks mora završiti orgazmom? Ok, Samantha seks bez orgazma ne bi priznala kao seks, ali ovdje govorimo o stvarnom životu. I svim onim trenucima kada ste toliko umorni da vam se tijekom seksa spavanje čini kao jako primamljiva ideja. E pa zašto seks ne bi poslužio za uspavljivanje? Po nama, definitivno najbolja metoda uspavljivanja...

Seks bez brige i pameti (ne shvatiti predoslovno!). Kada ste na praznicima, vjerojatno nemate nikakvih briga koje vam se motaju po glavi. A upravo to je poželjna atmosfera za isprobavanje svega onoga što vam ne bi palo na pamet da niste na praznicima i da imate tisuću i jednu brigu na pameti. Seksajte se u autu, u moru, na plaži ili na brzinu, u wc-u kluba...izbor je samo na vama!

Seks u kriznim situacijama s pomirbenim učinkom. Svima je dobro poznato da nije poželjno ići na spavanac ako ste ljuti. Mi se slažemo. Upravo iz tog razloga, preporučamo da se nakon svađe ludo, divlje, energično, nezaboravno dobro poseksate. I legnete u krevet sretni.

Seks s 'x faktorom'. Ok, ne mislimo doslovno. Mislimo na seks koji se dogodi kada se poklope svi kozmički utjecaji na način da ste i vi i partner neopisivo napaljeni i izgarate od želje jedno za drugim. I onda se dogodi divlji, neobuzdani, naaajbolji seks ikada u vašem životu!  


Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj