Seksi sanjarica

31/05/2015

Što znače vaši seksi snovi i koliko oni doista imaju veze s vašim (ne)izrečenim željama...

Snovi najčešće ne znače da doista i želite ono što sanjate, iako se možda pribojavate da znače upravo to. No nekakvo značenje ipak imaju, a za vas smo istražili što stvarno znače seksi scenariji koji okupiraju vašu maštu.

Seks s bivšom ljubavi. Bez brige, malo je vjerojatno da još uvijek patite za bivšim, a nešto je vjerojatnije da vam je veza zapala u rutinu i postala malčice dosadna. Ovakvim snovima vaš mozak samo želi rasplamsati iskre u sadašnjoj vezi.

Seks sa šefom ili kolegom. Možda ste sanjali najstrastveniji seks života koji se dogodio na stolu konferencijske sale firme u kojoj radite, s vašim šefom, no to ne znači da to uistinu želite ili da to doista trebate napraviti. Ovakvim snom vaša vam podsvijest želi reći da biste trebali biti autoritativniji i imati smjeliji pristup stvarima s kojima se svakodnevno susrećete. Sanjate li pak seks s kolegom, to vjerojatno znači da vam se nešto kod te osobe sviđa i da joj se divite. Možda biste iz nekog razloga htjeli biti poput vašeg kolege.

Homoseksualno iskustvo. Iako može, najčešće ne mora značiti da imate homoseksualne sklonosti. Ovakav biste san mogli sanjati ako ste zadovoljni vlastitim tijelom te ako imate visoko mišljenje o svojoj ženstvenosti. Također, moguće je da ste trudni jer trudnice često sanjaju homoseksualna iskustva.

Seks s partnerom vaše prijateljice. Sigurni smo da tako nešto ne biste nikada napravili pa nemojte brinuti niti zbog takvih snova. Razlog zašto ste to sanjali vjerojatno se skriva u činjenici da partner vaše prijateljice posjeduje određene kvalitete za koje priželjkujete da ih ima i vaš partner.

Seks sa strancem. U ovakvim snovima stranac ne predstavlja nikoga drugoga nego - vas. Razmislite jeste li u posljednje vrijeme učinili nešto istinski vrijedno truda ili hrabrosti. Ako je vaš odgovor da, onda ste samo, kao što smo i pretpostavili, iznimno ponosni na vlastite uspjehe i postignuća.
Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj