Seksi poze koje će ponovno razbuktati strasti

31/10/2019

Zanima vas kako produbiti intiman odnos? Koncentrirajte se na one poze koje će vas povezati kako na tjelesnoj, tako i na emocionalnoj razini. Izabrali smo one najbolje!

Kontakt očima, ljubljenje, maženje, povjerenje i dugi pogledi, emotivni su dodaci tjelesnom iskustvu i ovih 9 poza donos vam baš tu povezanost koja će vas natjerati da se u potpunosti zaljubite jedno u drugo... ili se podsjetite nekih starih osjećaja.

Žena gore. Kad muškarac leži, a žena je na njemu, u pitanju je poza ranjiva za oba partnera što dodatno stvara emocionalnu intimnost. On mora imati povjerenja u njezine odluke, a ona je izložena njegovim pogledima na njezino golo tijelo. Poza je idealna za mnogo dodira i dugih romantičnih pogleda.

Lotus. Iako je mrvicu kompliciranija, lotus poza nudi nevjerojatnu intimnost. Partner sjedi s prekriženim nogama, odnosno u lotus pozi iz joge, dok mu žena sjedi u krilu, ruku i nogu obavijenih oko njega. Oba su partnera isprepletena i tako u potpunosti povezana. Poza je idealna za spore, senzualne pokrete koji joj na ovaj način daju dodatni romantični intenzitet.

Drži me čvrsto. U ovoj vas pozi partner drži kao da ste mu upravo skočili u zagrljaj – noge su obavijene oko njegovog struka, a ruke oko njegovog vrata. Poza zahtjeva spore pokrete, strastvene poljupce i romantično ljuljanje.

Pojačani misionarac. Iako nije najstarija, misionarska je poza sigurno najintimniji način na koji možete voditi ljubav – vaša su lica okrenuta jedno prema drugome, a vaša su tijela u konstantnom kontaktu. Muškarac u potpunosti obuhvaća ženino tijelo. Poza je dobra i za oralni seks, pri čemu se održava intimnost pogleda oči u oči.

Visoka ljubav. Dok partnerica leži na leđima blizu ruba kreveta, partner stoji iznad nje, a njezine su noge na njegovim ramenima. Poza omogućuje duboku penetraciju i partnerima omogućuje kontrolu – muškarcu nad pokretima, dok žena može iskoristiti noge kako bi ga malo odgurnula ili usporila, ali i privila bliže k sebi, dopuštajući mu da se cijelim tijelom nagne na nju.

Slobodne ruke. Muškarac sjedi na stolici, a žena na njemu dok su okrenuti jedno prema drugom. Osim što možete uživati u dugim pogledima oči u oči, ova vam poza omogućava ljubljenje, šaputanje, a i slobodne ruke za dodirivanje bilo kojeg dijela tijela.

Stojeći misionarac. Misionarska poza, ali u stajaćem položaju. Dodatan rad mišića definitivno će se isplatiti, jer ova poza garantira strastveni seks sa savršenom dozom romantičnog i seksi.

Velika i mala žlica. Kontakt očima nije jedini način na koji možete biti posebno intimni, zato je ova poza definitivno zaslužila svoje mjesto na ovom popisu. Volimo ju jer je to poza u kojoj partner zaštitnički obavija ženu cijelim tijelom. Poza je prigodna za dodirivanje, stiskanje, trljanje, pa čak i držanje za ruke, što može biti nevjerojatno intimno tijekom seksa. Osim što je super romantična, ova se poza smatra i jednom od najboljih poza za ženski orgazam! Plus bodovi.

Spora poza. Muškarac sjedi ispruženih nogu nagnut prema iza, koristeći svoje ruke kao oslonac. Žena sjedi na njemu, okrenuta licem u lice, nogu ispruženih iza njega. Poza zahtjeva spore i nježne pokrete, a ono što ću čini posebnom je to da poza ne omogućava previše poljubaca i dodira i osuđuje vas na duge strastvene poglede.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj