Ako ste preumorni da bi vodili ljubav - vrijeme je za seksi masažu!

27/05/2021

U današnje stresno doba, dok brojne obaveze i svakodnevna hektika vladaju našim životima, često zaboravljamo na sebe. Mnogi se žale da zbog stresa ne mogu jesti (neki pak jedu previše), ne mogu spavati ili su previše umorni da bi vodili ljubav. A od zadovoljstva nas dijeli samo nekoliko minuta...

Masažom se nećete samo opustiti nego ćete povećati bliskost s partnerom. Bez obzira jeste li u braku, dugoj vezi ili ste tek na početku ljubavne romanse, večernja masaža uz svjetlo svijeća i laganu glazbu produbit će vaš odnos.

Uz to, pomoći će vam da izgradite povjerenje i sigurnost, a definitivno ćete oboje uživati u dodirivanju tijela. Masaža leđa, nogu ili glave nekim finim eteričnim uljem ima mnogo bolji učinak od večere u restoranu ili dosadnog ispijanja pića u kafiću. Naime, parovi koji se često dodiruju, međusobno se bolje upoznaju te su mnogo povezaniji.

Stručnjaci tvrde da je masaža jedan od najboljih načina prenošenja i dijeljenja emocija s partnerom. Naravno, ne mora svaka masaža zavšiti seksom. Jednostavno će vas opustiti i osjećat ćete se odlično - međutim, ako i dođe do seksa, nakon što se relaksirate i zaboravite na sve brige, bit će vam sjajno! Stoga izdvojite pola sata, nabavite mirisno ulje te opustite partnera, a onda neka vam vrati "istom mjerom". A onda slobodno uživajte u senzualnoj igri među plahtama!

Mia Elliott

Novo

Komentiraj