Seksi avantura ili bezobrazno dobar booster samopouzdanja

27/07/2020

Slobodno im se prepustite, samo nemojte smetnuti ovo s uma...

1. Avantura će vam potpuno zavrtjeti glavom. Što bi značilo da od vašeg slobodnog vremena zapravo i neće ostati puno toga. Upravo je single status recept za spontanost u pravom smislu riječi, no ovdje se krije prednost avanture - vi zapravo jeste single i vrijeme organizirate točno onako kako to vama paše!

2. On najvjerojatnije neće biti Onaj Pravi. S njime će vam biti zabavno, mislit ćete na njega gotovo cijelo vrijeme, ali je malena vjerojatnost da ćete u potrazi za seksi avanturom naletjeti na čovjeka svog života. Želite li se samo ludo zabaviti i iz cijele priče ne izaći razočarani, ovo je stvar koju nipošto ne smijete zaboraviti.

3. Avantura je prilika da date šansu nekome tko uopće nije vaš tip. Što vas s jedne strane može podsjetiti zašto za vas dvoje nema šanse da se priča nastavi i nakon praznika, a s druge strane vam možda otvori oči i podsjeti vas da biste gospodina Savršenog mogli početi tražiti i na mjestima na kojima vam do sada nikada nije palo na pamet, daleko izvan vaše sigurne zone.

4. On nije vaš dečko. Što znači da biste gugutavo ponašanje tipično za parove trebali svesti na minimum, da ne biste trebali biti ljubomorni ako u priču uleti netko treći i da biste dobro trebali razmisliti koliko ga želite pustiti u svoj život.

5. Avantura dolazi s rokom trajanja. Što znači da avantura za vas nije dobra ideja ukoliko se jako lako zaljubljujete i teško rastajete. Ako ste jedna od onih osoba koja teško prihvaća da ponekad dobre stvari dolaze svom kraju, radije ostanite single!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj