Seksajte se s upaljenim svjetlima

28/02/2017

Ako ona to voli raditi samo u mraku, slijedite ove savjete i promijenite njeno mišljenje – na obostrano zadovoljstvo...

Kada konačno završite s zgodnom, golom ženom u krevetu, svakako je želite vidjeti, zar ne? (OK, osim ako imate povez na očima, ali to je već neka druga priča.) No, ako je dotična gola žena kao i većina ostalih, onda imate problem, jer su ugašena svjetla preduvjet za bilo kakve ljubavne aktivnosti.

Dakle, kako naći kompromis koji će vam dopustiti da se divite njenoj ljepoti, bez da se ona osjeća neugodno i sramežljivo? Lori Berkowitz, fotografkinja iz New Yorka, specijalizirana za boudoir fotografije, podijelila je s nama savjete o sobnom osvjetljenju, zahvaljujući kojima će se ona osjećati nevjerojatno seksi. Naravno, jasno vam je da ćete oboje profitirati zbog toga.

1. Spustite se na koljena
To je visina s koje dolazi dobro osvjetljenje. Ovako ona neće imati “pandine oči”, niti će joj torzo izgledati kraće, što je slučaj kada je lampa iznad glave. Umjesto toga, sjene od svjetiljke na podu će potamniti bočne strane lica i tijela, pa će njeni obrazi izgledati sjajno, baš kao i obrisi tijela, kaže Berkowitz. Koja žena to ne bi poželila?

Ostatak teksta pročitajte na menshealth.hr.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj