Seks u vodi potpuno je precijenjen

20/01/2017

I krajnje je vrijeme da se prestanemo pretvarati da je situacija drugačija...

Seksanje je odličan osjećaj. Kupanje u jaccuzziju, bazenu, jezeru, moru, oceanu, rijeci je odličan osjećaj. Seksanje u jaccuziju, bazenu, jezeru, moru, oceanu ili rijeci nije baš tako dobar osjećaj. Iako nas filmovi i televizijske serije već desetljećima nastoje uvjeriti u suprotno. To je laž koja traje predugo, a ovo je istina o seksu u vodi!

1. Klor je neprijatelj vaše vagine. Zanimljivo je da nikada nismo vidjeli scenu u kojoj se, jutro nakon seksa, netko budi s problemima upravo zbog seksa u na primjer bazenu. A klor može itekako iziritirati vaginu te poremetiti njezinu pH razinu, a što može dalje dovesti do bakterijske infekcije.

2. Ni proizvodi za kupanje ne idu baš u prilog vašoj vagini. Možda ste opsjednuti idejom super romantičnog seksa pod tušem, no te će vas ideje brzo proći uspije li sapun, gel za tuširanje ili neko slično sredstvo dospjeti u vašu vaginu, poremetiti njezinu floru i dovesti do bakterijske infekcije. A to je prilikom seksa u kadi ili pod tušem jako lako moguće.

3. Voda vas doslovno isušuje. Možda mislite kako je voda idealna za seks jer vam ne treba lubrikant i kako ćete biti super vlažni, no na vašu veliku žalost to nije ona vlažnost koja vam je potrebna. A osim što nije vlažna na pravi način, ona ispire vaš prirodni lubrikant zajedno s nadom da ćete ipak uspjeti stići do orgazma.

4. Seks u kadi i/ili pod tušem nije samo nespretan, već može biti i opasan. Da, na filmu izgleda senzualno, romantično, graciozno, no u stvarnosti ćete biti fokusiraniji na održavanje ravnoteže i izvlačenje žive glave nego na njega i postizanje orgazma. Ako uopće uspijete smisliti kamo ćete s rukama i u kojoj pozi uopće pokušati.

5. Seksom u vodi izlažete se svim mogućim bakterijama iz nje. A nema te vode koja nije puna raznih bakterija. I dok mnoge od njih mogu biti potpuno bezopasne na vašoj koži, mogu stvoriti ogromne probleme u vašoj vagini. A toplo i vlažno okruženje poput nje idealno je za njihovo širenje i razvoj infekcije.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj