Prije nego se odlučite na seks u troje, pročitajte iskustva onih koji su mu dali šansu!

14/07/2021

Nije uvijek jednostavno kao što izgleda na filmu...

1. Pristala sam samo da udovoljim dečku

S Goranom sam hodala otprilike mjesec dana i dok smo ležali u krevetu, predložio je da “uključimo frendicu”. Nisam se oduševila idejom, no on me nastavio nagovarati. Nakon pet mjeseci njegova moljakanja, pristala sam. Osjećala sam se pomalo krivom što mu ne ostvarujem tu želju, a nisam htjela ispasti loša cura. Na dan kad smo dogovorili seks u troje s njegovom frendicom Anom, dobila sam menstruaciju. Goran je antimenga seks tip pa sam pomislila da će odustati, ali nije ni pomišljao mijenjati svoj plan. Našli smo se u njegovu stanu, pili vino i oboje se počeli ljubiti s Anom. Nije bilo ni približno loše kao što sam očekivala, sve do trenutka kad su se njih dvoje počeli seksati. Osjetila sam užasnu ljubomoru, maknula sam Anu s njega i krenula je oralno obrađivati samo kako bih spriječila da se njih dvoje seksaju. Sve mi je bilo totalno neobično. Kad smo završili, osjećala sam se poniženo, kao da me Goran prisilio, i brzo nakon toga prekinula sam s njim.

2. Probala sam seks u troje dok sam studirala u inozemstvu

Tijekom studiranja provela sam semestar u Londonu. Bila je subota navečer, lagano sam se dosađivala pa sam otišla u obližnji klub i ondje upoznala visokog, prezgodnog Alana, koji me upoznao sa svojim ćelavim (ali vrlo seksi!) frendom Timom, Šveđaninom koji se doselio u London. Izmijenila sam broj s Alanom, a dva dana kasnije pozvao me da te subote dođem na piće kod Tima. Taj mi je dan bio rođendan pa sam prvo s frendicama otišla u grad, a potom svratila kod njih. Za svaki slučaj, frendici sam dala adresu gdje se nalazim. Alan je smiješao votku sa sokom od brusnice i počeli smo neobavezno čavrljati na sofi. Sat vremena kasnije Tim je napustio sobu, a Alan iskoristio priliku i poljubio me. Nemam pojma kako, našli smo se u Timovoj spavaćoj i počeli seksati. Deset minuta kas­nije Tim se pojavio na vratima. Gol. Shvatila sam da žele u troje i pomislila – rođendan mi je, u inozemstvu sam, red je da proširim vidike, pa zašto ne? I učinila sam to. Alan i ja smo se seksali dok je Tim gledao. Potom me Tim poljubio i počeli smo voditi ljubav, a Alan me milovao i šaptao mi seksi rečenice. Dok smo ležali u krevetu, osjećaj je bio sasvim čudan, ali nisam žalila zbog učinjenog. Alan mi se stvarno svidio. Ujutro je morao na posao, a Tim je napravio kavu i doručak te sam se, nakon čavrljanja o svemu i svačemu, oko podneva počela osjećati malo blesavo što sam još u tuđem stanu. Poslala sam Alanu poruku, on je uzvratio da ga je posao zadržao, ali da ćemo se čuti. Poljubila sam Tima i otišla. Navečer sam dobila Alanovu poruku: “Prošla je noć bila zabavna.” Bilo mi je drago što se javio pa sam uzvratila: “Da, bilo je iznenađujuće.” Nastavili smo se dopisivati i dogovorili da se u subotu vidimo u klubu gdje smo se upoznali. I Tim je došao. Ali nije mi bilo neugodno – nismo ni spomenuli naš “izlet”. Svu sam pažnju te večeri posvetila Alanu, a nakon toga počeli smo se viđati – bez Tima, koji je bio pun razumijevanja za našu vezu. Potrajalo je sve dok nisam otišla iz Londona. Zaključak? Sjevernjaci su divni, otvoreni, bez predrasuda, sve ono što mi je trebalo za moju prvu trojku. I uopće ne žalim zbog toga.

3. Ispunila mi se želja - trojka s curom koja mi se sviđala

Biseksualka sam, a Marinu, prekrasno građenu curu s bojom kose između plave i crvene, upoznala sam još na prvoj godini faksa. No imala je dečka, vrlo zgodnog Sašu, koji mi nije bio pretjerano zanimljiv. Oboje su bili frendovi s mojim cimericama pa su jedne večeri završili kod mene na piću iako one nisu bile u stanu. Pili smo votku s red bullom, gledali telku i mljeli. Saša se najednom okrenuo prema meni i upitao: “Jesi za trojku s nama? Mi bismo se malo zabavili...” Šokirao me! Nikad nisam sudjelovala u nečem takvom, ali pristala sam. Bio je to način da konačno budem s Marinom. I tako smo dogovorili susret u subotu u Marininu stanu. Provela sam sate birajući što ću odjenuti, pogotovo donji veš – htjela sam impresionirati Marinu. Odjenula sam pripijenu haljinu, navukla najlonke i obula štikle, a gaćice su mi bile ljubičaste s čipkanim obrubom – kao što vidite, sjećam se svakog detalja. No kod Marine atmosfera je bila malo čudna. Popili smo pivo, malo pričali, a onda je Saša upitao: “Komadi, jeste spremni?” Pokušala sam zvučati najkulerskije što sam mogla, ali jedva sam izustila: “Da, naravno!” U spavaćoj smo se Marina i ja spustile na krevet te jedna drugoj počele skidati odjeću, dok je Saša sjedio na stolici i gledao nas. Ostala sam u donjem vešu, Marina je bila potpuno gola i počela sam je ljubiti po cijelom tijelu. Bilo je fantastično – ako ne računam to što nas je njezin dečko gledao. Saša nam se pridružio nakon nekoliko minuta. Skinuo je hlače, a Marina ga je počela ručno obrađivati, pa onda oralno. Dok je moja glava bila među njezinim nogama, Saša je uživao igrajući se njezinim dojkama. Potom su se počeli ljubiti, a Marina se – kao da ne postojim – popela na njega. Seksali su se, što sam i očekivala da će se dogoditi, ali nisam očekivala da će me toliko povrijediti gledanje njihova seksa. Pomislila sam – zar joj nije bilo dobro to što sam radila? Nakon što su oni oboje svršili, naša je igra završena. To je to – nema seksa za mene. Vratili smo se u dnevnu, sjeli pred telku, popili još nekoliko piva, a potom su oni otišli spavati. Zaspala sam na sofi, ali već u pet ujutro bila sam budna, pitajući se što uopće tu radim. Otišla sam bez pozdrava, povrijeđena i jadna, i cijeli dan provela doma plačući. Nikada kasnije nisam osjetila želju da učinim išta s Marinom. Iskreno, kad pomislim na tu večer, prvo čega se sjetim jest to koliko sam se bezvrijedno osjećala.

4. Moje iskustvo sa seksi kolegom iz studentskih dana

Živjela sam u studentskom domu, a kako su u blizini teretana i sportski tereni, iskoristila sam priliku da upoznam hrpu sportaša. S jednim od njih, Ivanom, imala sam najbolji seks u životu. Igrao je odbojku i bio malo koščat, ali toliko dobar u krevetu da nisam marila zbog manjka kilograma. Cijelu zadnju godinu studija provela sam s njima, no izgubili smo kontakt nakon diplome. Nekoliko godina kasnije išla sam u Zagreb kod frendice s faksa pa sam na Facebooku napisala da se radujem što ćemo se opet vidjeti. Ivan je vidio moj post i napisao da bi me, ako želim, rado vidio. Naravno! On mi je sinonim za dobar seks pa zašto ne ponoviti? Bila je subota navečer kad mi je stigla poruka da svratim kod njegova frenda Matije na piće. Na vratima me dočekao Ivan, poljubili smo se i nešto kasnije počeli se dogovarati za odlazak u grad. Matija je stalno bio između nas i nije mi se sviđalo njegovo ponašanje. Skužila sam da ima dlakava ramena, a u očima mu je bio neki čudan izraz, kao da ima pakleni plan. Pogledala sam ga, potom Ivana i shvatila – žele seks u troje! Nije me začudilo – Ivan je volio eksperimentirati, a osim toga, i dalje mi je bio napet pa zašto ne probati? Otišli smo u Matijinu spavaću sobu, Ivan i ja počeli smo se maziti i skidati odjeću, a i Matija se pridružio. Okrenula sam se, gledala Matiju u lice koji se počeo igrati mojim grudima dok mi je Ivan bio iza leđa i milovao mi međunožje, a potom lagano odostraga ušao u mene. Nagnula sam se i ustima pokušala zabaviti Matiju, ali nije mi išlo – bio je predaleko od mene. Nisam htjela da Ivan prestane, a veliki Matijin penis činio mi se sve udaljenijim... Gubila sam kontrolu nad situacijom. Ivan je svršio i otišao u kupaonicu, a ja sam ostala u krevetu s nezadovoljenim Matijom i shvatila da me uopće nije briga za njega. Ni za Ivana. Ustala sam, rekla da mi je sve to bez veze, da uopće ne želim biti tu, odjenula se i otišla i ne pozdravivši ih. Ipak, bio mi je to jedan od ključnih trenutaka u životu: shvatila sam da zaslužujem samo najbolje. Divno je biti mlad, znatiželjan i otvorenih pogleda na svijet, pa i na seks, ali dođe vrijeme kad očekujem poštovanje i ljubav od partnera, a ne da me dijeli poput vreće krumpira.

5. Pokušaj trojca s najboljom prijateljicom

Dok sam studirala, živjela sam u unajmlje­nom stanu s najboljom prijateljicom Anom, koja je dugo hodala s Bornom. Bio je kraj listopada, a ja sam malo više popila. Kad sam se vratila u stan, Ana je bila na trećoj ili petoj votki pa smo onako supijane počele čavrljati. Nisam ni skužila da je Borna u stanu dok nije izašao iz kupaonice. “Oh, čini se da je vrijeme da krenem”, rekao je, ali nagovorile smo ga da ostane još malo. I onda smo započeli – bila je to jedna od onih tipičnih pijanih situacija. S Anom sam se prije nekoliko puta poljubila, uvijek pod utjecajem alkohola i na tulumima, najčešće da zagolicamo maštu dečkima koji su nas obje željeli. Ali sada, u stanu, situacija je eskalirala. Svi smo se skinuli, a Borna je prednjačio u brzini, ali i u prijedlozima. Anu je nagovorio da legne na leđa, a mene da joj se oralno posvetim. Nikada prije nisam to radila, ali mi se tad to činilo normalno. Nije mi se svidjelo, a ni Ana nije pokazala oduševljenje. Borna je predložio da zamijenimo položaj, ali Ani se nije svidjelo i uskoro je napustila sobu. U tom je trenutku Borna zauzeo njezino mjesto i nas smo se dvoje počeli seksati. Ana se vratila u sobu, vidjela nas, Borna je prestao, meni je bilo neugodno... Rekla sam da idem spavati i – otišla. Borna je prespavao kod nas i rano ujutro otišao. Ana mi je rekla da o prošloj večeri nikada nikome ne govorim, a ja sam obećala da neću. No priča se nastavila, i to na sasvim čudan način. Borna je često spavao kod nas i noću se znao došuljati u moju sobu nakon što se seksao s Anom. Meni je to bilo sasvim ok – željela sam seks, on je bio dobar u tome i tako je to trajalo do trenutka kad je rekao da želi hodati sa mnom. Ustvari, i sviđao mi se. Nekoliko večeri kasnije pijani se Borna otvorio Ani. “Moramo prekinuti. Hodam s tobom samo kako bih se mogao seksati s tvojom cimericom.” Nimalo iznenađujuće, rekla mi je da mi više ne može vjerovati niti mi biti prijateljica te više nikada nije razgovarala sa mnom. On je nastavio dolaziti, Anu je ignorirao, a ona se nakon nekoliko tjedana odselila. Hodala sam s Bornom dvije godine. Prekinuli smo jer sam se odselila iz Zagreba, a on nije bio za vezu na daljinu. Izgubila sam većinu frendova s faksa – nisu imali razumijevanja za to što sam učinila. Kad se prisjetim toga, osjećam se grozno zbog toga što sam učinila Ani. Ne očekujem da mi oprosti, ali od sveg srca priznajem – nikada više ne bih napravila takvo što.

Mia Elliott

Novo

Komentiraj