Vaš je dragi jaaako obdaren? Evo kako s njim izaći na kraj!

24/09/2021

Biti obdaren frajerima je ponekad veći teret nego privilegija...

Uvijek koristite lubrikant! Tajna koja pali u svakom obliku kada je seks u pitanju. Formula je jednostavna – više vlažnosti znači manje neugode.

Ne jurite za penetracijom prije vremena! Dajte si onoliko vremena koliko vam je potrebno. Uživajte u oralnom seksu i dodirivanju dok se ne približite vrhuncu. Onda ćete sigurno biti dovoljno spremni kako vam sama penetracija ne bi uzrokovala više boli nego užitka.

Ne pokušavajte odnos osim ako ste zaista raspoloženi za seks! Ukoliko ste u situaciji poput ove, onda je problema svjestan i vaš partner. Objasnite mu kako vam je potrebno nešto više vremena za predigru, a ako vam on nije spreman podariti više pažnje i onoliko vremena koliko vam je potrebno prije penetracije, onda on nije pravi partner za vas!

Raširite noge! Dok odnosi s manjim penisom zahtjevaju da se vagina stisne, u ovom slučaju morate ciljati na ono suprotno. Odaberite poze koje vam dopuštaju da noge raširite najviše što možete.

Ne žurite! Nikako mu ne dopuštajte da bude grub ili nasilan s penetracijom. Veće spolovilo iziskuje više vremena i strpljenja. Također, nemojte prestati međusobno komunicirati. Recite mu što vam odgovara i je li vam ugodno.

Eksperimentirajte! Isprobavajte nove kuteve i poze dok ne pronađete onaj koji vam savršeno odgovara.

Koristite mišiće! Tokom penetracije, stišćite vaginalne mišiće kao da nešto želite izbaciti van. Osim što će povećati ugodu, opustiti će vaginalne mišiće i olakšati penetraciju.

Ne paničarite! Iako se može činiti nemogućim, vaša vagina dovoljno je elastična i za najveći penis – naposljetku, iz istog mjesta izlaze i bebe. Ne brinite!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj