Seks pod tušem: očekivanja vs. stvarnost!

04/09/2020

Razmislite još jednom želite li ga stvarno isprobati...

1. Uskačete pod tuš na brzinu svjesni da ćete, ako ne budete djelovali brzo, zaspati stojećki, u tušu, puni sapunice i šampona u kosi, još uvijek maštajući o senzualnim dodirima, poljupcima i vatrenom seksu.

2. On pita ima li mjesta za njega (znatno manje umiljatim glasom nego onim iz vaše mašte), vi se kao nećkate, nakon kraćeg 'premišljanja' naravno pristajete i puštate ga unutra.

3. Nakon prve minute zajedničkog tuširanja i onoga što je trebalo značiti ludu zabavu pod tušem gubite živce jer je prvi zagrljaj završio udarcem laktom u pločice od kojeg vam se zavrtjelo u glavi, a šampon je s njegove kose uspio završiti u vašim očima.

4. Ako ste se slučajno i upustili u realizaciju ideje, nakon možda jedne minute on više neće biti u stanju držati vas, jer je samo čovjek, a ne James Bond. Završit ćete s isprobavanjem nadasve čudnih poza i još čudnijih kuteva koji su sve samo ne ugodni.

5. U samom startu žalite što ipak niste uzeli lubrikant jer voda, na vašu veliku žalost, nije lubrikant.

6. Ostajete sami pod tušem, sretni što se napokon možete pošteno oprati. Seks vam više nije ni na kraj pameti, preumorni ste, a i lakat vas od onog udarca baš jako, jako boli.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj