Seks ideje koje i nisu baš seksi

31/10/2017

Ako su vam i dalje na pameti, barem dobro razmislite prije nego ih odlučite sprovesti u djelo...

1. Igre moći. Mnoge igračke i razni dodaci znaju razveseliti seksualni život, no neke ekstremne stvari poput lanaca, konopa, bičeva i sličnog većina ljudi neće dočekati s oduševljenjem. Ne upuštajte se ni u kakve perverzije ako niste sigurni da li bi ih vaš partner volio.

2. Seks na (pretjerano) javnom mjestu. Koliko god ideja takvog seksa primamljivo zvučala, može se dogoditi da ćete se toliko brinuti da ne budete uhvaćeni na djelu da na kraju uopće nećete uživati. A može se dogoditi i da doista budete uhvaćeni, a onda se tek nećete dobro provesti.

3. Igrice vrućim voskom. Odlučite li se na zalijevanje erogenih zona poput bradavica vrućim voskom, puno toga može krenuti po zlu. Ako je vosak prevruć, na osjetljivim dijelovima tijela može izazvati opekline.

4. Afrodizijaci da! Hrana po genitalijama? Možda ipak ne! Čokolada, šlag i razne druge poslastice mogu biti odličan dodatak u seksu, no pazite gdje ih stavljate. Nanošenje hrane na intimne dijelove može rezultirati vaginalnom infekcijom, a to je sigurno posljednje što želite i što vam treba u životu.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj