Sanjate više seksa (i još više orgazama)? Ovo je najzdraviji put do njih!

26/12/2021

Garantiramo da vam nikada više neće prifaliti intimnih trenutaka...

Svi ponekad upadnemo u periode veze kada se jednostavno ne seksamo koliko bismo htjeli. Kako takvi periodi ne bi postali pravilo, pronašli smo način koji će vama i vašem partneru povisiti libido i vratiti uzbuđenje u vašu vezu.

Wakefield Research provodio je istraživanje i došao da zaključka da se češće seksaju oni parovi koji zajedno trče. Razlog tome je dobra stara kemija - naime, prilikom bilo koje fizičke aktivnosti oslobađaju se hormoni adrenalin i endorfin, odnosno hormoni uzbuđenja i sreće pa je logično da ukoliko vježbate zajedno s vašim partnerom, imate i želju za seksom u isto vrijeme, pa samim time i prakticirate više seksa. Još jedna dobra stvar je ta da ćete se od svih tih hormona osjećati zadovoljno i zavodljivo u svome tijelu, a samopouzdanje dodatno potiče želju za seksom.

Ako vaš partner nije obožavatelj trčanja, aerobika ili dizanja utega, pokušajte pronaći bilo koju aktivnost prilikom koje će doći do izlučivanja velikih količina adrenalina i endorfina. Plešite zajedno, isprobavajte ekstremne sportove, planinarite. Bitno je samo da budete u paru kako biste se za seks osjećali raspoloženo u isto vrijeme.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj