Samoizolacija u dvoje ili kako uljepšati zajedničko vrijeme

19/03/2020

Ako već morate svaku minutu provoditi zajedno, pobrinite se da su to najbolje minute ikad!

1. Flertujte kad god imate priliku! Upravo je flertovanje ono što vas je i dovelo do veze, zar ne? Uvijek nastojte dati do znanja partneru da vas i dalje privlači i zabavlja, a govor tijela neka vam bude kao da ste ga tek upoznali.

2. Nemojte imati velika očekivanja! Umjesto da očekujete stvari koje možda jednostavno nije u mogućnosti ispuniti, usredotočite se na sve one sitnice kojima vas svakodnevno usrećuje.

3. Zaboravljajte i opraštajte! Bez obzira na to koliko ste zaljubljeni, svađat ćete se, i to često. Jer ne postoji par koji se ne svađa. No svađu uvijek dovršite i nastojte ne pamtiti i ne opterećivati se stvarima koje su iza vas.

4. Budite spremni na kompromise! I cijenite kada je na kompromise spreman i on. Uvijek će postojati stvari oko kojih ćete se razilaziti u mišljenjima, no važno je da oboje povremeno popustite i udovoljite onom drugom.

5. Zajedno se smijte! Mnogo! Ljubav i veza bi trebale biti zabavne. Smijte se svakodnevno svemu što vas raduje kako biste se uvijek iznova podsjećali koliko volite njega i koliko volite provoditi vrijeme s njim.

6. Nemojte potcjenjivati stvari koje on voli! Važno je da i vi i on imate stvari i rituale koji vas vesele i da poštujete jedno drugo kao osobe, sa svim njihovim luckastim željama, hobijima i sitnim radostima.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj