S kojim vas je osobama prvo upoznao može puno otkriti o njemu

30/06/2019

Saznajte čemu se možete nadati...

Kolege s posla. Ako vas prvo upozna s kolegama, možete pretpostaviti dvije stvari. Ostvario je s njima blisko prijateljstvo i karijera igra važnu ulogu u njegovu životu - profesionalno i društveno. Ali postoji još jedna opcija koja nije tako sjajna. Opekao se ranije u vezama pa vas sada upoznaje prvo s kolegama, umjesto s ljudima koji su mu bliski, tj. s obitelji i prijateljima, u slučaju da kemija između vas brzo ispari.

Najbliži prijatelji. Mnogi dečki trebaju potvrdu prijatelja da su dobro odabrali pa traže mišljenje ekipe s kojom su bliski prije nego što se odluče da ste zaista u pravoj vezi. Njegov bliski krug prijatelja najbolje ga poznaje i njihovo mišljenje o vama  najviše će mu značiti. Dobra stvar je što s njima imate najviše zajedničkog pa ćete vjerojatno brzo kliknuti.

Njegova obitelj. Rijetkost je da netko svog novog partnera prvo predstavi obitelji, ali ima i svoju pozitivnu stranu. Znači da mu je obitelj toliko važna pa je uključuje u svoj društveni život. Osim toga, teže je napustiti nekoga tko postane dobar s vašom obitelji pa je to svakako dobra vijest za svaku djevojku i znači da je zaista zainteresiran. Ali budite spremni na to da obitelj iznimno utječe na njegov život jer su toliko bliski.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj