''Romantični'' odnosi koji to baš i nisu

29/08/2017

Emocionalno nezreli razmaženi egomanijak mora da nam je omiljena kategorija...

Srodna duša koju ste 'upoznali' online. Iako na Tinderu niste cijelu vječnost, upoznali ste frajera koji je jednom riječju savršen. Već tjednima chatate svake večeri, nasmijava vas i zabavlja i zapravo uživate u njegovom virtualnom društvu. Jedini problem je što očigledno i vama i njemu nedostaje hrabrosti da 'vezu' prenesete u stvarni život.

Nepreboljena bivša ljubav. Vas dvoje ste navikli biti zajedno pa niste još uvijek u mogućnosti u potpunosti odustati. Ne želite više biti u vezi s njim, prekinuli ste s dobrim razlogom, no kada se osjećate usamljeno, još uvijek vam je dovoljno privlačan da dogovorite druženje. Iako ovo nije najzdraviji kraj veze, barem ste u dobrim odnosima dok ne naleti sljedeći.

Onaj koji bi mogao biti 'the one that got away'. Vas ste dvoje potpuno ludi jedno za drugim i svi oko vas to vide osim, naravno, vas dvoje. Previše ste ustrašeni da mu priznate svoje osjećaje, kao i on vama. Umjesto toga, glumite da ste u potpunosti ravnodušni i vječno odgađate pomicanje stvari na viši nivo.

Booty caller. Jedino vrijeme kada vas on zove ili kad vi zovete njega je kad se netko od vas zaželi malo akcije. Vi i on niste kompatibilni ni po čemu i ne pada vam ni na kraj pameti komunicirati s njime ikada osim kada dogovarate druženje. Možda niti za to nije idealni kandidat, ali kraj ostalih solucija, on je najmanje zlo.

Emocionalno nezreli razmaženi egomanijak. Ovo je jedna od najbesmislenijih nepravih veza koje postoje. On je bio jasan kao dan kada vam je dao do znanja da nije zainteresiran za vezu, no upadne u začarani krug lošeg raspoloženja čim vi spomenete nekog drugog. Ovakvog pustite da odleprša dok kažete seks. Posljednje što vam treba je frajer na kojeg ćete mjesecima ili godinama čekati da se odluči, dok postoje frajeri koji bi ubili za vezu s vama.

Photo credit: Profimedia

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj