Recept za uspjeh veze na daljinu

30/09/2015

Veze na daljinu su teške, no gdje ima volje, ima i načina...

Nemojte biti očajni. Neke dane ćete imati hrpu obaveza i nećete imati vremena posvetiti se vezi. Ne prepuštajte se lošim mislima. Pođite u teretanu, na manikuru, na piće s prijateljicama, čistite stan, idite u šetnju i s osmijehom čekajte njegov sljedeći poziv. Međutim, nemojte dozvoliti da živite od jednog do drugog njegovog poziva, ispunite svoje vrijeme sitnicama koje vas vesele i on će vas obožavati.

Redovito komunicirajte. Komuniciranje je svakako temelj svakog kvalitetnog odnosa. Udaljenost između vas neće biti nikakva prepreka ako imate naviku međusobno komunicirati, bilo porukama, telefonskim razgovorima, ili preko društvenih mreža. Nemojte paničariti ako se netko od vas u određenom trenutku ne uspije javiti na mobitel, nije ulogiran na Facebook ili nešto slično, nemojte se prepustiti negativnim mislima.

Njegujte prijateljstva. Održavajte kontakt kako sa svojim, tako i s njegovim prijateljima. Nemojte biti prviše dosadni. Tako ćete uspijeti da vas njegovu prijatelji spomenu kad god se čuju s njim.

Održavajte želju za seksom. Morate održati kemiju između vas dvoje, bez obzira što se rijetko vidite. Kad se vidite, uredite se i budite ženstveni, zavodite ga i govorite mu koliko ga želite, i svaku priliku iskoristite za seks. Kada niste blizu, zavodite ga seksi porukama. Pošaljite mu poruku u kojoj mu opisujete kako upravo na svoje golo tijelo nanosite losion ili kako upravo oblačite njegove omiljene čipkaste gaćice. Navedite ga da on završi priču.

Koristite vizualne trikove. Na primjer, vidjet ćete svog frajera za osam dana, isprintajte osam fotografija grada u kojem je on trenutno i stavite ih na vidno mjesto u svojoj sobi. Uz njih stavite i neku njegovu sliku. Svakog dana skinite po jednu fotografiju i tako ćete imati dojam kako se dan susreta sve više približava. Ako vam se ovo čini glupim, možete odabrati bilo koji drugi trik za vizualno odbrojavanje.

Iznenađenja. Poruka za dobro jutro ili za laku noć potrebna je za održavanje ovakve veze. Njegove poruke, kao na primjer "Nedostaješ mi", "Jedva čekam da te vidim" davat će vam snagu i volju da ustrajete i održite svoju vezu.


Photo credit: Profimedia

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj