Recept za sretnu vezu nije toliko kompliciran koliko mi volimo komplicirati

06/10/2021

Kad je o muškarcima i vezama riječ, oni su često sasvim cool i ležerni. Ne promišljaju o svakom potezu i neopterećeni vrte svoj film u glavi. A žene, priznale to ili ne, ponekad znaju zakomplicirati… Evo kako to izbjeći!

Nemojte se pretvarati
Naravno, ponekad je dobro glumiti umor i zamoliti ga da vam skuha kavu ili opere suđe. To nikome neće nauditi. Ali nikada se nemojte pretvarati da ste nešto što niste – samo da biste mu ugodili! Premda ćete možda napraviti nešto o čemu je sanjao godinama (a vi to uopće ne želite), brzo će shvatiti da to niste vi, a  to odbija muškarce. Ako ga želite osvojiti, ne morate glumiti sveticu, ali ni laku ženu! Budite onakvi kakvi doista jeste – ako će vas cijeniti, znate da je pravi za vas.

Nemojte ga mijenjati
Gotovo svaka žena želi barem nešto promijeniti kod partnera. A to, barem na prvi pogled, i nije toliko loše. Ako se oblači poput ruskog plesača kazačoka, naravno da ćete se potruditi da na nešto liči. Također nema ništa loše da pokušate utjecati neke njegove loše navike. Ali, nije dobro da trpite grubost! Pokaže li imalo grubosti prema vama, istog trenutka bježite glavom bez obzira! Nažalost, mnoge cure mjesecima, čak i godinama hodaju s nasilnicima u nadi da će ih promijeniti. Nemojte se zavaravati – nečiju osobnost, nečiju prirodu gotovo je nemoguće promijeniti!

Nemojte odmah staviti sve karte na stol
Otkrijete li mu odmah svoje osjećaje, postat ćete za njega “lagan plijen”. Stoga mu nemojte odmah priznati da ste ludi za njim. Mogao bi pomisliti da sete očajni i pobjeći. Radije se pravite nedostižni, a on neka se svojski potrudi da vas ulovi! Što se više bude morao truditi – više će rasti želja u njemu!

Nemojte ga tjerati da vam govori da vas voli

Izbjegavajte patetične priče o tome kako ga neizmjerno volite, kako on voli vas, da ste suđeni jedno drugome i da ćete cijeli život provesti zajedno. To bi ga moglo otjerati jer muškarci ne vole da im se nešto nameće i bezbroj puta ponavlja. Vaš bi partner mogao pomisliti da ste jadnica koja se želi udati i da ćete cijeli život ovisiti o njemu. Dakle, zaboravite te fore i ponašajte se kao perfidna zavodnica.

Mia Elliott

Novo

Komentiraj