Recept za oldschool romansu!

18/09/2015

Dosta vam je Tindera i modernih romansi? Evo kako doživjeti romansu na kojoj bi vam pozavidjela i Audrey Hepburn...

Odijenite se prikladno. Pomislite samo na Audrey. Mislite li da bi ona izletila iz kuće u tenisicama na petu i skinny trapericama? Ne, ne, ne... Chic elegancija uz visoke pete i zavodljivi crveni ruž za usne svakako su prihvatljivija opcija.

Birajte mjesto. Naravno da je mala vjerojatnost da ćete se loše provesti u restoranu s pet zvijezdica, no želite li trenutke koje ćete pamtiti cijeli život, zaboravite na sigurno i birajte nešto potpuno drugačije. Kao na primjer izlazak u kino pod zvijezdama ili vožnju balonom na vrući zrak. Neka vam inspirira miris zlatnog doba Hollywooda.

Ostanite dama. Postoje trenuci u kojima je poželjnije i dragocjenije biti šarmantna i razborita nego biti seksi. A dejtanja spadaju u upravo takve trenutke. Šarmirajte ga zavodljivim osmijehom, britkim humorom i pameću, a prljave misli ostavite za neke naredne dane.

Zadržite misteriju. Bacite li oko na neke stare, kultne filmove, primijetit ćete jednu stvar - džentlmeni su znali kako postupati s damom, a dame su znale kako ih natjerati da se uvijek vrate po još. Učite iz njihovih primjera. Nemojte mu otkriti sve na prvom spoju, a nemojte mu se niti odmah baciti u naručje, koliko god vam bilo teško odoljeti. Nježni poljubac uz obećanje da nastavak slijedi zainteresirat će ga i više no dovoljno.

Neka vaša bude posljednja. Ako su nas stari filmovi ičemu naučili, onda je to da morate biti odvažni, strastveni, samopouzdani i ponosni na sebe. Najseksipilnije su upravo one žene koje zrače samopouzdanjem.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj