Rečenice koje razaraju veze

05/12/2018

Iako su ženama neke njihove izjave normalne i bez velike "težine", muškarcima te iste rečenice mogu biti znak za uzbunu - da ga se kritizira, omalovažava ili ignorira

"Moj bivši dečko nikada ne bi..." Čak i ako je napravio nešto stvarno bezveze, primjerice zaboravio vaš rođendan ili se zapio s frendovima i zaboravio vam javiti da će kasno doći kući, spominjanje bivših ljubavi u takvih situacijama je iznimno loša ideja. Zaključit će da još patite za bivšim ili da ste požalili što ste ga ostavili zbog njega.

"Prijateljica misli da si ti previše..." Spoznaja da vašu intimu dijelite sa svojom prijateljicom će ga uznemiriti i iznervirati. Osjećat će se ogoljeno i biti razočaran što svoje privatne probleme ili razmirice iznosite u javnost.

"Ovo je zadnji put da..." Ako su muškarci na nešto alergični onda su to ultimatumi. Ne podnosi osjećaj da je stjeran u kut i sve o čemu u tom trenutku razmišlja jest kako da pobjegne.

"Nije važno. Zaboravi!". I on bi stvarno zaboravio da nakon toga ne slijedi nekoliko sati ili dana durenja. A slijedi... užasna i njemu nepodnošljiva "tiha misa", s kojom se ne zna nositi. Da li da vas pusti na miru da se odljutite ili da pokuša izgladiti stvar? A ni vi zapravo ne znate što želite pa je cijela situacija jedno veliko mučenje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj