Quarantine goals: zajednički orgazmi!

01/04/2020

Trenutak u kojem i vi i on istovremeno dostižete vrhunac bliži je nego što mislite...

Netko je rekao kako je i na seksualnom životu potrebno raditi ne bi li on bio najbolji moguć. Inače, nije da baš imamo hrpu slobodnog vremena za istraživanje i unaprjeđivanje seksualnog života, ali zašto ne iskoristiti dane karantene upravo u tu svrhu?! Vježbajte kako do onog svetog trenutka svakog seksualnog odnosa - apsolutno savršeno usklađenog zajedničkog orgazma!

Ženama je potrebno nešto duže vremena da stignu do orgazma nego što je to slučaj s muškarcima. Zato u početku odnosa birajte poze u kojima dolazi do intenzivnije stimulacije vaših erogenih zona, a tek pri kraju se prebacite na poze koje i vama i njemu donose jednako zadovoljstva, kao na primjer poza u kojoj ste vi na njemu.

Iako niste cijelo vrijeme nadomak vrhunca, važno je da cijelo vrijeme održavate seksualno uzbuđenje kako biste si mogli priuštiti onaj zadnji nalet strasti i na koncu orgazam u onom trenutku kada i vi i on budete na istoj valnoj duljini uzbuđenja.


via GIPHY

Aktivirajte Kegelove mišiće kako biste pojačali vlastito uzbuđenje, ali i njegovo. Naime, kontrahiranjem mišića zdjelice svom dragom ćete priuštiti da vas puno snažnije osjeti istovremeno oduzimajući kontrolu iz njegovih ruku. A upravo te neočekivane i nepredvidljive kontrakcije u trenu će ga dovesti do orgazma.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj