Prvi spoj: 6 stvari koje nas živciraju kod frajera

09/07/2020

Najbolja stvar: nakon spoja tip misli kako je sve bilo idilično i da je već jednom rukom u vašim gaćicama. Ali vara se, jaaaako se vara!

Prvi je izlazak uvijek stresan. Frajeri bi da već drugi postane  STRASTAN - ali to se neće dogoditi ako nam na prvu nisu legli. A ne legnu nam jer... (Dečki, ovo je za vas - da, zahvalite nam kasnije.)

Tip je stalno na mobitelu

Rezultati jednog istraživanja pokazali su da je za 75% žena telefoniranje na vrhu top ljestvice najodbojnijih stvari koje muškarac radi za vrijeme izlaska. Kad je muškarac fokusiran na svoj mobitel, žena se osjeća nedovoljno zanimljivom da bi zadržala njegovu pažnju. A to je veliko no-no! 

Razgovara u slengu

Devet od deset žena vrednuje način na koji muškarci govore. Žene  smatraju da je nivo muškarčeve uglađenosti pokazatelj kakva će im biti djeca. Jer "dobro odgojen čovjek vjerojatno će imati i dobro odgojenu djecu. Riječ je o prirodnoj selekciji. 

Nedostaje mu samopouzdanja

Čak 84% žena rutinski traži kod muškarca znakove samopouzdanja. Suptilan i profinjen stil odijevanja muškarcu može itekako pomoći da mu dodijelimo visoku ocjenu. Kravata ili maramica u džepu sakoa u tradicionalno ženskim bojama poput roze ili ljubičaste dat će nam do znanja da je frajer siguran u vlastitu muškost. Samo nemojte nositi na sebi ništa svileno ili što blješti.

1

Koma zubi

Rezultati istraživanja pokazali su da ljudi s lošim zubima imaju još lošiji bankovni račun, što može biti razlog zašto se 81% žena fokusira na mušku oralnu higijenu. Ona o poklonjenom konju i zubima definitivno ne pali na izlascima. 

"Komotna" odjeća

Rezultati ankete pokazali su da sedam od deset žena na odjeći koju muškarac ima na sebi traži znakove koji bi ukazali na njegov potencijal da joj bude prikladan partner. Prije nego li i otvori usta i progovori, muškarčeva odjeća govori umjesto njega. Ako nam se želite svidjeti, ne možete pogriješiti s kombinacijom veste na V-izrez, moderne uske košulje i tamnih traperica. Tako ćete izgledati muževno, ali ne i uštogljeno.

Iznošene tenisice

Žensko kritičko i analitičko oko nikada ne miruje: mi pomno promatramo mušku obuću. Dakle, tip u starim, iznošenim tenisicama ima šanse samo kod brucošica. Svatko si može priuštiti pošteni par cipela, stoga uložite parsto kuna i šanse vam eksponencionalno rastu.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj