Protresite uspavanu strast!

01/04/2020

U svakoj se vezi dogode trenuci kada se strasti stišaju, a mi znamo rješenje za baš takve trenutke...

1. Kvalitetna i otvorena komunikacija jedna je od najvažnijih osnova svake veze. Ako vas nešto muči, podijelite to s partnerom. Smijte se zajedno i razgovarajte o svemu važnome što vam se dogodilo tog dana. Svakodnevnim razgovorom produbit ćete intimnost i dodatno se zbližiti, a onda je i strast lakše rasplamsati.

2. Intimnost nemojte ograničavati na intimu vaše spavaće sobe. Česti dodiri u javnosti poput držanja za ruke, milovanja po licu, ljubljenja, mogu vratiti iskru u vašu vezu. A garantirano ćete ga zapaliti ako mu u trenucima kada se to najmanje očekuje date do znanja koliko ga želite. Šapnete li mu da ga želite osjetiti u sebi dok ste na primjer na večeri s prijateljima, obećajemo vam da će jedva dočekati da stignete doma i da se baci na vas.

3. Ako slijepo slijedite svakodnevnu rutinu, vaša veza bi vam lako mogla postati dosadna pa s vremena na vrijeme učinite nešto zabavno i drugačije. Otvoreno koketirajte s njim, otputujte na neke zanimljive destinacije, dočekajte ga doma u najseksi izdanju koje može zamisliti. Malena iznenađenja i nova iskustva dovoljna su da vas u trenu vrate u nezasitan zagrljaj.

4. Prevelika ovisnost o partneru nikako nije dobra. Ne morate svaku minutu provesti zajedno kako biste dokazali svoju ljubav. Neovisnost i svrhovitost jako su seksi! Pobrinite se za svoje potrebe i bit ćete manje predvidljivi i zanimljiviji svom frajeru.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj