Pronađite svoju drugu polovicu na temelju onoga što ne podnosite

05/02/2017

Romantično... na potpuno drugačiji način.

Ako ste, poput većine, na dating stranicama pronašli baš sve osim onoga što ste tražili, pronašli smo novu aplikaciju koja bi u potpunosti mogla promijeniti način na koji tražite onog pravog.

Prigodnog naziva Hater, ova će vas aplikacija spojiti s onima koji stvari koje ne podnosite ljute jednako kao i vas. Naposljetku, postoji li za nova prijateljstva (ili veze) išta bolje o burnoj raspravi o tome zašto baš nitko ne shvaća vašu averziju prema paprikama?
Aplikacija je napravljena na bazi „swipeanja“ i to baš svega – od sporih vozača do Donalda Trumpa.

g

Hater će na temelju vaših odabira graditi vaš profil koji će jasno pokazivati sve što volite i, najbitnije, sve što će vas istog trenutka potjerati sa spoja. Iako je aplikacija u početku stvorena iz puke šale, bar prema riječima jednog od osnivača Brendana Alpera, ljudi su ubrzo shvatili kako je riječ o genijalnom potezu koji bi konačno mogao biti odgovor na sva vaša pitanja.

Iako je aplikacija zasad dostupna samo na iPhoneu, njezina popularnost raste munjevitom brzinom i sigurni smo kako će u neko skorije vrijeme biti dostupna diljem svih većih platformi. Mi ćemo do tada biti strpljivi i uzbuđeno iščekivati dan kad će naše najomraženije stvari biti ključ do pronalaska naše srodne duše.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj