Profil na dating aplikaciji kojemu neće odoljeti niti jedan frajer

30/12/2016

Kako stvoriti profil koji će svakog frajera natjerati da svajpa udesno...

Online dejtanje može djelovati poprilično zastrašujuće, a posebno ako ga već neko vrijeme niste prakticirali, ili, ako ste mu se vratili nakon duuuge pauze. No, ono je još uvijek odličan način da ostavite dobar prvi dojam i upoznate frajera koji zadovoljava kriterije koje ste si zadali. Potrudite se da vas vaš profil opisuje na pravi način i da doista djeluje kao magnet za partnere kakve priželjkujete.

1. Pobrinite se da imate dolične profilne fotografije. Neka otkrivaju dovoljno da izgledate seksi, a skrivaju dovoljno da budu ukusne i primjerene.

2. Obojajte svoj profil. Fotografije neka budu vedrih boja, smjele, razigrane, jer će upravo takve, kako su mnoga istraživanja pokazala, privući najviše pažnje.

3. Dodajte par opuštenih fotografija, onih na kojima uopće nemate makeup ili imate potpuno neprimjetan, i na kojima ste u običnim trapericama i majici. Ne želite ostaviti dojam osobe koja partija od jutra do sutra ili osobe čiji život jednostavno djeluje preumjetno.

4. Izbjegavajte grupne fotografije koliko god dobro na njima izgledali jer će se mnogi potencijalni partneri pitati gdje ste na slici vi. Radije birajte zanimljive fotografije na kojima ste sami.

5. Nemojte pokušavati ostaviti dojam da ste nešto što niste. Vaša odjeća, stil odijevanja i vaše fotografije trebale bi predstavljati vas baš onakvu kakva jeste i sve drugo nema nikakvog smisla.

6. Ne pretjerujte s preširokom i preuskom odjećom jer ćete izgledati ili kao da skrivate višak kilograma ili će slike jednostavno djelovati vulgarno. Budite svoji, neke stvari ostavite mašti i impresionirajte potencijalnog partnera najbolje što možete!Photo crdit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj