Pripremite se za seks koji traje po cijele dane (i noći)

02/02/2017

Uz ove savjete za nekoliko mjeseci možete majstorski svladati tehniku i postizati orgazme koji traju cijeli dan...

Pomislite li na tantrički seks, mozak će vam vjerojatno zabludjeti izazivajući nelagodu slikama šlampavih hipija koji pale mirisne štapiće i pjevajući mumljaju nerazumljive mantre. Ili, još gore, Stinga. Kako radi ono osam sati bez prestanka…

No to su zastarjeli stereotipi i predrasude, kaže seksualna edukatorica Vicky Smith koja vodi Embrace Massage. Tvrdi da su tantrička načela savršeno kompatibilna s užurbanim životom 21. stoljeća. “Ona se odnose na dizanje užitka na maksimum”, ističe. “A tko to ne želi?”

Vježbe koje Vicky navodi povećat će vam seksualnu snagu i osjetljivost. “Za nekoliko mjeseci možete majstorski svladati tehniku i postizati orgazme koji traju cijeli dan.”
1. Faza: Udvostručite svoju seksualnu izdržljivost

Najprije morate izbjeći nezgodan dio. To se postiže tehnikama disanja i jačanja mišića. Sjednite. “Sjedeći ravnih leđa, ruke položite na trbuh”, upućuje V. Smith. Oštro udahnite kroz nos te, kako izdišete, uvucite trbušne mišiće. U isto vrijeme podignite svoje testise i penis.” Samosvjesnost je prirodna, no nitko od vas ne traži da ovo izvodite u javnosti (štoviše, inzistiramo da to ne činite!). Cijeli niz ponovite 36 puta na dan ili svaki drugi dan – i to činite dva tjedna. Zahvaljujući ovoj vježbi moći ćete kontrolirati svoje uzbuđenje usporavanjem otkucaja srca – dopuštajući da se osjet produlji.

Zatim ćete ojačati svoj pubococcygeus, mišić što povezuje stidnu kost sprijeda s trticom straga, a može vam dati kontrolu nad vlastitim klimaksom. Vježbe za PC izvodite 2-3 puta na dan iduća dva tjedna. “Udahnite i izdahnite kontrahirajući pubococcygeus tako da ga povučete prema svom tijelu”, opisuje V. Smith. Svaki put ponavljajte 2 minute kako biste stekli puno veću kontrolu nad svojim orgazmima.”

Ostatak pročitajte na stranici menshealth.hr.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj