Preporučamo 7 stvari koje što prije trebate iskušati u krevetu

03/03/2017

Ne gubite vrijeme, primite se posla...

Snimanje vlastitog pornića

Težina ostvarivosti: 4/10 Ništa nije tako seksi kao kad se ševite i gledate vlastite XXX filmove. Prema istraživanju stranice za spojeve BeNaughty, za tu su aktivnost parovi rekli kako ih najviše napaljuje. No savršena izvedba počinje temeljitom pripremom. Neka vam pri ruci budu svi rekviziti: kondomi, sredstva za lubrikaciju te ostali, hm, poseban pribor. Prekid baš kad postane dobro ubit će vam volju za seksom. Važno je i osvjetljenje: svjetiljke ne smiju imati žarulje jače od 40 vata. Postavite ih sa strane kreveta/kauča/kuhinjske radne površine. Svjetlo koje dolazi odozgo neprivlačno je i nemilosrdno otkriva svaku manu. Počnite testnom snimkom pa joj kažite da izgleda sjajno – mora se ugodno osjećati kako bi se na snimci pokazala u najboljem svjetlu. Inače zaboravite ideju da ćete snimiti nastavak.

Internetski seks-rulet

Težina ostvarivosti: 6/10 Reutersova je studija pokazala da je gotovo polovina muškaraca mlađih od 40 godina spavala s nekim koga su upoznali online. No ako niste među njima, šanse vam iz dana u dan rastu. Prosurfajte društvenim mrežama i specijaliziranim stranicama pa upecajte nekoga koga ćete testirati u stvarnom svijetu.

 

Doživljavanje višestrukih orgazama

Težina ostvarivosti: 9/10 Kao muškarac, u startu ste zakinuti: žene mogu doživjeti neograničen broj orgazama, dok ste vi ograničeni na otprilike tri na dan (za razliku od vremena kad ste bili 16-godišnjak). Ipak, moguće se približiti orgazmu pa povući, zahvaljujući čemu ćete oboje moći doživjeti višestruke orgazme. Kad budete nadomak ejakulaciji, udahnite, povucite svoj penis (barem 2-3 centimetra) i stisnite donji dio abdomena kao što biste to učinili kad izvodite vježbe za core. Budete li prakticirali jačanje mišića, za mjesec dana moći ćete joj parirati u multipliciranju orgazama.

Seks s nekim starijim

Težina ostvarivosti: 7/10 Ovo donosi dvostruku korist: zahvaljujući razlici u godinama, tu je dodatni osjećaj tabua plus prilika da se nauči pokoji novi trik. Studija proizvođača seksi igračaka Love Honey pokazala je da je žensko seksualno samopouzdanje (čitaj: vještina) na vrhuncu između 35. i 44. godine. Nemojte se sad prepasti – neka vam to bude izazov. Istina, procjenjivat će se i vaša vještina, ali poslije toga znat ćete kako impresionirati bilo koju ženu.

Ostatak teksta pročitajte na menshealth.hr.

Photo credit:

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj