Prekinuli ste? Damo se kladiti da ovo ne želite slušati

25/09/2020

Želimo samo malo mira i tišine, da se sredimo i prebolimo to kao velike cure...

1. Jesi li dobro? Glupog li pitanja! Naravno da nisam dobro! Kako bih bila dobro?! Upravo sam prekinula s dečkom s kojim sam bila godinama. Želim se u miru isplakati i želim da me svi pustite na miru. I ne, ne trebam slobodan dan! I prestani me grliti!

2. Dođi da te zagrlim! Ummm, ne! To će samo pogoršati stvari! Što sam ti rekla?! I ne treba mi masaža! Ne približavaj se više! Krasno, sad opet plačem!

3. On je bio divan i činili ste se kao savršen par! Samo što vlastite oči ne isplačem, a ti ćeš meni kako je moj bivši bio super! Stvarno to ne želim slušati! Želim da mi kažeš da je kreten, da je debeli/ ružni/ smrdljivi/ pokvareni šupak! I da mi je bolje da sam sama nego da sam s njim!

4. Hoćeš da pogledamo neku romantičnu komediju? Jesi ti potpuno luda? Naravno da sada ne želim gledati savršenu romantičnu priču sa sretnim završetkom! I ne, ne želim zdjelu sladoleda! Mislim želim, ali neću!

5. Samo je pitanje dana kada ćeš naletjeti na idućeg divnog frajera! Ma nemoj mi reći! Izgleda li itko od njih kao Johnny Depp? Kao Ryan Gosling? Ne? Onda zaboravi na sve te frajere!

6. Znaš, upoznala bih te s jednim likom... Ne želim izlaziti! Ni sa kim! U depresiji sam, tužna i osjećam se... O, kažeš da je zgodan... na ljestvici od 1 do 10, gdje je 10 Ryan Gosling, gdje je on? 9,5 kažeš? Hmmm....

7. Čini mi se da on ima novu curu. Ok, ovo nisam bila spremna čuti! Ma znaš što? Nije me briga! Uopće me ne zanima ni tko mu je ta ni kako izgleda! Ali, ja sam zgodnija od nje, zar ne? Kako misliš da izgleda ko Beyonce? Ok, možda je zgodna, ali sigurna sam da je glupa...

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj