Od načina na koji spavate do riječi koje najčešće izgovarate - nabrojat ćemo vam najsnažnije pokazatelje prave ljubavi!

26/02/2021

Ima jedna riječ koja je u ljubavi, puno važnija od onih 'volim te'...

Prijatelji s kojima izlazite. Stručnjaci tvrde kako su parovi koji izlaze u društvu još jednog para ili čak više njih povezaniji i u kvalitetnijoj vezi od onih koji to čine s njegovim ili njenim prijateljima. Isto tako, ovakav način zabave dokazano će učvrstiti vašu vezu.

Položaj u kojem spavate. Položaj u kojem spavate s partnerom može otkriti ponešto o dubini vaše veze. Parovi koji se prije spavanja i odmah nakon buđenja maze i isprepliću tijela, povezani su osjećajima koje ne mogu kontrolirati, odnosno onima koji su spontani. Također, dodirujete li se s partnerom tijekom sna ili nastojite biti u blizini jedno drugoga, vaša veza smatra se moćnom.

Interesi i govor. Istraživanje je pokazalo kako parovi koji imaju vrlo silčan način izražavanja, poput slaganja rečenica, pričanja, korištenja određenih pojmova i sličan smisao za humor, imaju veće šanse za kvalitetnu vezu koja će potrajati. Naravno, isto vrijedi i za interese te životne stavove.

Poljupci i dodiri u javnosti. Poljupci i zagrljaji nisu rezervirani samo za početnu fazu veze. Baš naprotiv, takav način izražavanja emocija opisuje povezanost među partnerima u bilo kojoj životnoj dobi. Nedavno istraživanje pokazalo je kako oni koji redovno razmjenjuju nježnosti imaju kvalitetniju i zdraviju vezu.

Zahvalnost. Stručnjaci potvrđuju kako je zahvalnost, odnosno riječ „hvala“ u vezi snažnija od čarobnih riječi „volim te“. Pokazivanje zahvalnosti za male i velike stvari u vezi znak je snažne povezanosti između partnera vođenih iskrenim emocijama.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj