Ponavljajte dok ne povjerujete: ne zaslužujete ništa manje od seksualnog života koji je fantastičan!

30/09/2020

Usvojite ove navike čim prije!

1. Samozadovoljavajte se kad god poželite. Upravo je masturbacija ključna da shvatite što točno volite u krevtu. Prepustite se vlastitim dodirima i ispitujte što vaše tijelo želi osjetiti.

2. Nemojte toliko brinuti o intimnoj frizuri! Ako se želite podvrgnuti brazilskoj ili egipatskoj depilaciji, to je potpuno u redu, no nemojte si dopuštati da ste pod stresom zato što vaša frizura ne izgleda onako savršeno kao što ste zamislili. Nesavršenstvo je cool i vjerujte nam da ga frajer neće niti primijetiti, niti će vam na ičemu zamjeriti.

3. Naučite svog partnera kako da vam priušti orgazam koji će vas ostaviti bez daha! Gotovo nitko neće iz prvog puta s novim partnerom biti najnevjerojatniji ljubavnik ikad, stoga ga slobodno uputite u ono što volite. Frajeri vole seksi zapovijedi!

4. Ako on ne pristaje na kondom, vi nemojte pristati na seks! As simple as that! Niti jedan seks nije toliko dobar da bi bio vrijedan nekoliko paranoičnih mjeseci obilaženja raznih specijalista, konzumiranja raznih lijekova i prolaženja bilo kakvih sličnih horora.

5. Ne ustručavajte se pitati svakog seksualnog partnera je li se testirao na spolno prenosive bolesti. Jer mnogo gore od ubijanja seksi raspoloženja ovim pitanjem jest ubijanje seksi raspoloženja imanjem spolno prenosive bolesti.

6. Prestanite glumiti orgazme! Znamo da je iskušenju teško odoljeti kada je još uvijek usred žara u 17. minuti, a vi niste ni blizu radosnog vrhunca, no kada jednom odglumite orgazam, to je kao da ste se prokleli na 7 godina lošeg seksa. A to nitko ne želi. Nikada nemojte glumiti orgazam!

7. Kada vam doista nije do seksa, kažite 'ne'! Ako vas frajer krene nagovarati 'a daaaaj, može onda barem jedno pušenje?', recite 'ne' ako vam se niti to u tom trenu ne da. A recite 'ne' i takvom frajeru jer očigledno nema poštovanja prema vama.

8. Ne pristajte ni na što što ne želite. Da, čini se da svi prakticiraju analni seks, no ako se vi grozite same pomisli na njega, ni slučajno ne pristajte! Nemojte se bojati isprobati nove stvari, no nipošto ne činite ništa što sami ne želite.

9. Nemojte se opterećivati kada bi se nešto trebalo dogoditi! Nema razloga da s poljupcem čekate do trećeg spoja, ili sa seksom do petoga. Ponekad vjerujte vlastitom šestom čulu i ako vjerujete da ste naletjeli na nešto dobro, iskoristite sve što vam se nudi, ako to želite. YOLO!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj