(Po)ljubi me nježno!

31/10/2017

Što stvarno znači način na koji vas ljubi?

Poljubac za koji imate osjećaj da traje zauvijek. Nježni, romantični poljubac koji traje, i traje, i traje... Pokazuje kako je on u potpunosti opsjednut vama i koliko mu mnogo značite. Ovakav je poljubac rezerviran isključivo za osobu prema kojoj gaji duboke osjećaje. Ovakvim poljupcem poručuje: 'želim da znaš koliko te volim'.

Poljubac u čelo. Bez obzira radi li se o dečku s kojim ste u vezi, prijatelju ili nekom trećem, poljubac u čelo otkriva duboke osjećaje koje ta osoba osjeća za vas. Ovakvi poljupci kada dolaze od vašeg dragog možda nisu seksi, ali su slatki, i iskreni, i romantični. Sličan je poljupcu u obraz, no puno je intimniji od njega.

Brzinski poljubac u usta. Izgleda nevino, no otkriva kako on ispod površine skriva gomilu osjećaja. Ovakav poljubac znači kako on žudi za dugim, pravim poljupcem, i kako će vam ga vjerojatno uskoro priuštiti. Jer ovim poljupcem govori kako stvari između vas želi podići na iduću razinu.

Francuski poljubac. Neodoljiv je, seksi je, strastven je, i otkriva kako je on u potpunosti lud za vama. Ovakvim vas poljupcem definitivno želi uvesti u seksi raspoloženje i otvoreno vam priznaje kako želi seks s vama, čim prije.

Poljubac kojim vas prožima cijelu. Iliti poljubac nakon kojeg ostajete zaslinjene brade i imate osjećaj kao da vas je vaš dragi pokušao pojesti. Doslovno! Iako možda nije najpraktičniji način, to je njegov način da vam pokaže kako je strastvena i seksualna osoba. Ovim poljupcem kao da poručuje: 'baš i nemam pojma što radim, ali mooolim te radi seksi stvari sa mnom'.

Niz poljubaca po cijelom tijelu. Ovo je tip poljupca koji kreće s usana, a zatim polagano putuje prema ostalim dijelovima tijela. Ako nemate u planu seks, u roku dok kažete keks, prekinite odmah ovaj poljubac. Jer on poručuje da je vrući, strastveni seks upravo ono što slijedi.

Poljubac u vrat. On je razigran i voli istraživati neistražena područja. On ima ideju što uzbuđuje ženu i želi da to znate. Ovakvim vam poljupcem poručuje: 'ja sam zabavan, ti si zabavna, ajmo se sada zabaviti!'.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj