Podebljajte šanse kod suprotnog spola! Obećajemo, ovi trikovi samo zvuče malo uvrnuto!

18/10/2021

Do ovih su zaključaka stigli znanstvenici, a oni valjda znaju o čemu govore...

Poznavanje ciklusa

Američko istraživanje, u kojem su hrabri ispitanici morali mirisati znojne majice pripadnika suprotnog spola, otkrilo je da je razina testosterona viša kod muškaraca koji su nanjušili ženu koja ovulira. Zato, drage dame, usred menstrualnog ciklusa ne zaboravite odbaciti parfem i pustiti svoj prirodnom zavodničkom mirisu da odradi posao.

Pronađite svoju suprotnost

Jedna je antropologijska studija dokazala da se suprotnosti zaista privlače. Odabirom partnera koji je naša genetska suprotnost povećavamo šanse da dobijemo snažnu i zdravu djecu. Pa ako tražite partnera online zašto ne biste malo bolje provjerili onog koji obilježava sva "kriva" polja. Možda je to muškarac iz vaših snova!

Spustite tonalitet

Znanstveno istraživanje iz Pennsylvanije otkrilo je da su muškarcima i ženama privlačniji pripadnici suprotnog spola koji pričaju dubokim hrapavim glasom. I zato kad sljedeći put s frendicom otiđete na party zaboravite na hihotanje i vrištanje.

Stilizirajte se simetrično

Mnoga su istraživanja potkrijepila teoriju po kojoj su simetrična lica privlačnija suprotnom spolu. Ako niste Kate Moss simetrijom lica, ne očajavajte. Uz dobar tuš, olovku za usta i četku za rumenilo, i vi možete na jednostavan način balansirati svoje lice.

Potražite muškarca u nevolji

Zaboravite alfa mužjake jer istraživanje kaže da žene privlače "muškarci u opasnosti". Otkriveno je da mužjaci antilopa puštaju lažne signale za opasnost kako bi zbunili ženke i podlo iskoristili priliku u vrijeme parenja. Stoga sljedeći put kad u kafiću sretnete ranjivog muškarca znajte da možda ima skrivene motive.

Slušajte!

Jednoličan, monoton muški glas dosadan je do te mjere da vam poteku suze? Poslušajte ponovno. Znanstvenici kažu da monoton glas označava autoritet i samostalnost što znači viši status.

Šepurite se oblinama

Zaboravite XS veličinu jer žene s oblinama prirodno privlače muškarce. U stvari, kad su suočeni sa zaobljenim bokovima, bedrima i stražnjicama, muški mozak pali se na isti način kao kad konzumiraju alcohol ili droge. Ovaj put bez mamurluka!

Pronađite oca u njemu

Užasava vas Freud i njegova impikacija da svi mi tražimo nekoga tko je sličan našim roditeljima? Pa, neka istraživanja pokazuju da je možda bio u pravu. Izgleda da nas sve privlači izgled i miris ljudi sličnih našim roditeljima. I tako kad vas sljedeći put privuče lik sličan tati sjetite se da bi baš zbog toga mogao biti "onaj pravi".

Ne tako prirodno...

Možda muškarci tvrde da vole prirodan izgled, ali znanstvena analiza potvrđuje da im se više sviđaju žene s potpunim make upom na očima i puderom. Razlog? Mnogo je veći kontrast između tamnih očiju i usana kad je ten svjetliji zbog pudera i lice nekako sja. Odmah dobijemo volju za obnavljanje sadržaja kozmetičke torbice. A vi?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj