Pitanje koje morate postaviti na prvom dejtu

02/04/2019

I ne, nije, "Di izlaziš?"

Što ako vam kažemo da postoji jedno pitanje koje bi u potpunosti moglo promijeniti tijek dejta i usput vam zapravo otkriti je li ta osoba preko puta stola za vas ili ne? Ne, ne šalimo se. Jednim se pitanjem možete riješiti svih nuspojava osrednjih prvih spojeva.

Predložite svom dejtu “igru” da svatko mora postaviti jedno pitanje koje ga je najviše strah pitati. Po pitanju koje on vama postavi moći ćete lako zaključiti koji su njegovi prioriteti, a vi svojim pitanjem možete otvoriti bilo koju škakljivu temu, koja bi za vas predstavljala “deal-breaker”.

Ovo su teme o kojima se tom prilikom možete raspitati bez popratnih neugodnosti:

1. Vjera

2. Politička uvjerenja

3. Konzumacija alkohola i droge

4. Bivše

5. Trenutni životni ciljevi

6. Seksualne preference

Ok, nećemo se lagati, razgovor o bilo kojoj od tih tema može se zahuktati u trenu. Ovo neće nužno značiti ugodnu večer, ali barem ćete znati na čemu ste. Recimo, ako vas je bivši dečko prevario, a zadnja je veza vašeg dejta završila jer je bio uhvaćen u preljubu, pogađate, on nije najbolji izbor za vas. Ako niste odgajani u izrazito vjerskom okruženju, a on ima istetoviran križ na ruci, možda biste trebali porazgovarati o tome. To inače nisu stvari o kojima biste normalno pričali na prvom susretu, ali su stvari koje bi s vremenom bitno utjecale na vaš odnos.

Zašto gubiti vrijeme i roniti suze kada jednim neugodnim pitanjem možete sve razriješiti već na prvom dejtu?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj