Ovo je pravo vrijeme za igranje seksi uloga, a mi smo skovali savršen plan

22/02/2017

U njoj se krije tigrica. I klaunica. Uz malo nagovaranja, bit će za seksi igrice i kostimiranje – cijele godine...

Vrijeme karnevala još je jedan dokaz da su žene u svemu seksi – svejedno jesu li u kostimu bolničarke, policajke ili opatice. Koje god da su vam preferencije, vrlo vjerojatno u blizini imate ženu koja je voljna navući mrežaste čarape i dekoltirani top. A sad je pravi trenutak da iživite svoje fantazije: kostimiranjem za fašničku zabavu, kaže dr. Karen Sherman, psihologica i terapeutica s Long Islanda. “Svaki put kad navuče kostim, preuzimanje drugog identiteta doživljava sigurnijim”, objašnjava.

Stoga je ovo pravo vrijeme za igranje seksi uloga – iskušajte ovaj plan u 4 koraka.

1. Potaknite seksi fantaziju

“Procijenite njezino zanimanje. Važno je da ne osjeća pritisak jer to ubija uzbuđenje”, ističe dr. William Picker, klinički psiholog u Sleepy Hollowu. “Možete jednostavno pitati: ‘Jesi li ikad razmišljala o kostimiranju?'” Istraživanje Sveučilišta Michigan pokazalo je da žena čak i kad samo razmišlja o seksualnoj fantaziji, u idućih 15 minuta luči testosteron, koji je povezan sa željom. Fantazije su obično vrlo određene, pa razmislite o tome da kostime birate zajedno”, savjetuje dr. Stephen Snyder, seksualni terapeut s Manhattana. “Ona se možda voli igrati da je francuska sobarica, no ono što je vama seksi, njoj može biti vulgarno i obratno”, upozorava. Što, praško vam se nije svidio?

2. Posvetite se ulozi

Kostim je samo početak, morate se doista posvetiti fantaziji. Počnite s blagim uvjeravanjem: recite joj koliko vam je seksi u tom kostimu ili koliko vas uzbuđuje njezin lažni francuski naglasak. Ti su komplimenti i te kako važni: “Stara poslovica glasi: Bolji dio želje je biti željen”, kaže dr. Picker. “Nema ničega seksepilnijeg od požude u partnerovim očima.” Ali zapamtite: jedna noć igranja uloga neće razbuditi inače uspavan seksualni život. “Da bi fantazija bila sjajna, već mora postojati jak seksualni naboj u vezi”, ističe dr. Snyder. “To je način slavljenja međusobne seksualne privlačnosti, a ne njeno stvaranje.”

Više pročitajte na menshealth.hr.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj