Ovo frajeri skeniraju puno pažljivije nego što mislite

30/11/2017

Znate taj pogled, koji klizi po vama, a zatim se vraća natrag? Zar ne bi bilo lijepo znati što ga je zaustavilo?

Postoji nekoliko stvari koje će frajeri odmah promatrati kad vide zgodnu ženu. Frajeri kao da uzimaju bilješke, stoga vi možete popraviti svoje kvalitete.

1. Kosa

To je evolucijski utjecaj. Od prapovijesti do danas frajeri padaju na bujnu i lijepu kosu jer je to odraz zdravlja.

2. Prirodni osmijeh

Osmijeh će stvarati sitne bore oko vaših očiju, što znaju i frajeri pa će brzo primjetiti jeste li opušteni i zabavni ili samo glumite.

3. Broj vaših prijateljica

Frajeri ne vole kad ste u velikom društvu jer im je tada teže pristupiti vam, a isto tako ne vole kad ste samo s još jednom prijateljicom jer u tom slučaju sigurno nju nećete ostaviti samu. Idealno je da ste u društvu dvije prijateljice, jer tada one mogu ostati zajedno, ako njegovo osvajanje uspije.

4. Visina vašeg glasa

Visoki glas je evolucijski znak mladosti i reproduktivnog zdravlja, pa je i privlačniji. Nemojte nastojati mijenjati svoj glas jer ćete ispasti smiješni.

5. Omjer vašeg struka i bokova

Ako je vaš struk osjetno manji od bokova, što označava plodnost, vaša fizionomija ide u vašu korist. Nošenje širokog remena naglasit će vaš oblik pješčanog sata.

6. Vaš sjaj

Sjaj vaše kože izuzetno je privlačan i pokazuje da brinete o svom tijelu i izgledu.

7. Što je lažno na vama

Imati ekstenzije i umjetne trepavice, to u njihovim glavama zvoni da niste zadovoljni sa sobom. U tom slučaju to nije dobro za vas.

8. Oči

Frajeri se usredotoče na vaše oči više nego na bilo koji drugi dio vašeg tijela. Stoga, pretjerano naglašavanje vaših očiju s hrpom šminke samo će biti kontraproduktivno i odbit će ga od vas.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj