Ove će 4 stvari svaku vezu prodrmati do temelja

28/01/2016

Kada vas proguta dosadnjikava rutina, evo što vam je činiti...

1. Nemojte misliti na seks! Ne, nismo poludjeli! Doista to mislimo! Ako stalno razmišljate o tome kako se premalo seksate, na seks gledate kao na problem. A to nikako nije zdravo. Umjesto samog seksa, usredotočite se na sve malene aktivnosti i vrijeme u kojem možete razmjenjivati nježnosti. Ljubite se, mazite se i jednostavno što je više moguće uživajte jedno u drugome. A to će doesti i do seksa! Puno seksa! Vjerujte nam!

2. Priuštite si nešto o čemu već dugo maštate! Bilo što! Štogod vas veseli, bilo to seksi rublje, manikura, masaža ili nova haljina. Ne kupujte nešto što trebate, nego nešto što želite. Zašto? Zato što će vam to napumpati samopouzdanje, a višak samopouzdanja znači i rast libida!  

3. Seks začinite nekim novim začinima! Možete isprobati novu pozu, po prvi puta u seks unijeti igračke, seksi kostimiće ili igranje uloga. Važno je samo da isprobate nešto novo što do sada niste imali naviku. Zašto? Zato što će vam na taj način seks postati jako zanimljiv! I vama i njemu. Upustite se u novu avanturu i otkrijte sve čari koje skriva!

4. Otiđite na putovanje! Ne morate početi štedjeti za Kubu ili Mladive, bit će dovoljno da otputujete bilo gdje, makar i u prvi grad do vašega, makar samo na jednu noć. Bijeg od rutine uvijek je odličan način za poticanje strasti. Iz nepoznatog razloga, čim se maknemo od svakodnevice, puno smo opušteniji i puno otvoreniji za uživanje u svemu, pa tako i seksu i ljubavi!
Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj