Ovako on zamišlja vikend iz snova

31/01/2018

Mogli biste ostati iznenađeni...

Nedavno provedeno istraživanje pozabavilo se pitanjem kako bi frajeri voljeli da izgledaju njihovi vikendi. Najviše ispitanih, njih 31 posto, idealan završetak vikenda vidi u zajedničkom pripremanju večere sa svojom dragom. Vjerojatno je to utjecaj brojnih kulinarskih emisija, ali voljeli bismo vjerovati da su napokon otkrili da se zajedničkim aktivnostima učvršćuje veza, kao i da je pripremanje hrane i njezina konzumacija vrlo senzualna.

Na drugom mjestu je rani odlazak u krevet, u dvoje naravno, i uživanje u seksu. Za tu se opciju odlučilo 27 posto ispitanih, a njih 23 posto nedjeljnu večer iz snova najradije bi provelo pred TV-om s nekoliko piva ili neke druge cuge.

Za izlazak je spremno samo njih 13 posto. Oni vide prednost u tome što su gotovo svi kod kuće, i to je za njih idealno vrijeme za isprobati neki novi restoran. A dječarac uvijek spreman za tulumarenje čuči u 6 posto ispitanih. Njihov savršen završetak vikenda završio bi još jednom pijankom jer zašto kratiti vikend koji još traje.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj