Ovaj horoskopski znak ima najviše problema s povjerenjem!

22/05/2020

Ako ste u vezi s ovim vatrenim znakom, mogli biste pripaziti na svoj mobitel...

Vjerovali u horoskop ili ne, činjenica je da horoskopski znak govori mnogo o karakteru i osobnosti osobe, pa tako recimo možemo znati tko je najskloniji prevari, a tko se u vezi ponaša kao razmaženo derište. Ovoga su puta zodijački eksperti s PsychicWorld.com proveli istraživanje o tome koji znakovi najmanje vjeruju svojim partnerima.

U istraživanju je sudjelovalo 2112 ispitanika koji su morali odgovoriti na pitanje jesu li ikada njuškali po partnerovim stvarima, kompjuteru, mobitelu i društvenim mrežama u potrazi za inkriminirajućim dokazima, a kada su stigli rezultati, bilo je jasno kako su određeni znakovi skloniji takvom ponašanju od nekih drugih. 

I samo da razjasnimo jednu stvar, ako osoba njuška u potrazi za nečim, to ne znači nužno kako ta osoba ima problema s povjerenjem u partnera. Ponekad je partner taj koji se ponaša na način koji ne ulijeva povjerenje i unosi nervozu u vezu. 

Ipak, što god bio razlog njihove sumnjičavosti, istraživanje je pokazalo kako su Lavovi oni s uvjerljivo najmanje povjerenja - čak 75% njih priznalo je kako je kopalo po partnerovoj intimi,a stručnjaci su konstatirali kako ovo ne iznenađuje s obzirom na vatrenu narav i potrebu za dominacijom ovog znaka. 

Idući najsumnjičaviji nakon Lavova su Rakovi kojih je 71% njuškalo po partnerovoj prošlosti, te Ribe od kojih je to učinilo 69%. U prilog ovim dvama znakovima, kažu stručnjaci, ide i to što su oba vodeni znakovi, a što znači da ih odlikuje iznimna intuitivnost. Znači li to da bi Ribe i Rakovi trebali vjerovati svojoj intuiciji kad god im (ako im) kaže kako nešto nije u redu? Vrlo lako moguće!

Znak s uvjerljivo najviše povjerenja je Vodenjak, budući da je svega 11% ispitanika ovog znaka bilo sklono ovakvom ponašanju, a poveća količina povjerenja odlikuje i Strijelce te Djevice koji poprilično vjeruju svojim partnerima.  

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj