Otkrijte svoju divlju stranu za koju niste ni znali da je imate

30/11/2020

Ako niste ispunjeni iskustvom, mi ćemo vam pokazati kako isprobati sve čari zločestog seksa, korak po korak...

Riječi prije akcije

Prije nego čak počnete razmišljati o kupnji biča kako biste ga isprobali u spavaćoj sobi, toplo preporučamo razgovor s partnerom o toj vašoj divljoj želji. Zašto? Takav nastup mogao bi ga natjerati da pomisli kako ste vi sadistički manijak, zato prije provjerite slažete li se oboje s tim novitetom. Nikad ga nemojte iznenaditi s takvim svojim divljim željama, bez pripreme unaprijed, jer on možda nema toliko avanturističkog duha kao vi.

Sigurna riječ

Važno je da se osjećate ugodno tijekom cijelog vašeg novog iskustva, zato je dobro imati zajedničku sigurnu riječ, koja znači da vaš partner uspori stvari ili ih prekine ako ne uživate.

Početak

Sada kad želite spoznati neku novu sferu seksa, nije nužno imati maske ili neke druge stvarčice, dovoljno je za igru koristiti stvari iz vaše okoline, kao na primjer led.

Udaranje

Pobrinite se da ste s partnerom u kojeg imate povjerenja. To je dobar način za početak da vaš partner osjeti koliki i on pritisak koristi, a uz to vi se možete koristiti noktima, možete gristi i štipati. Postupno pojačavajte pritisak, jer što je uzbuđenje veće, to je i prag boli viši. Isprobajte analni seks, lisice, povez preko očiju...

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj