Orgazam? Može!

31/10/2017

Znate da vrijedi potruditi se da ga dosegnete, zar ne?

Ne uspoređujte koliko je vremena kome od vas potrebno. Nažalost, prilikom odnosa puno se više vremena posvećuje penetraciji nego stimulaciji klitorisa pa je potpuno normalno da je vama potrebno neko dulje vrijeme. Uživajte u svakoj sekundi tog vremena i nemojte se zamarati sekundama, minutama, satima... Vjerujte da njemu to nije ni na kraju pameti!

Uživajte u svakoj sekundi. Kada vam se čini da orgazmu treba cijela vječnost da se pojavi, definitivno će vam trebati još i više vremena počmu li vam misli lutati. Umjesto da razmišljate o obavezama koje vas čekaju sutradan, usredotočite se na užitak i sve ono što u tim trenucima proživljavate i definitivno ćete brže stići do željenog cilja.

Budite maksimalno opušteni. Velika većina nas nije u stanju doživjeti orgazam u gotovo svakom trenutku, gotovo svakoj prilici, na gotovo svakom mjestu... Uglavnom moramo biti okruženi nečim što nas pali i isključuje iz svakodnevnog stresa. Kreirajte svoj vlastiti 'O' ugođaj: svijećama, vinom, pjenušavom kupkom, sado mazo igračkama... Štogod da vas inspirira!

Budite proaktivni! Budete li nastojali i sami doprinijeti pojavi orgazma, on će svakako stići prije nego li onda kada budete samo ležali i iščekivali ga. Aktivirajte se i pokrenite svoje bokove i mišiće zdjelice. Sami određujte kretnje i intenzitet koji vam najbolje odgovaraju i orgazam definitivno neće izostati!

Photo credit: Profimedia

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj