Ono nešto što ih potpuno raspameti!

04/09/2017

Pitali smo dečke da nam priznaju samo jednu stvar koja im se opasno urezala u sjećanje i koju bi uvijek rado ponovili...

“Glasni, jako glasni seks. Divlji, ‘razbit-ćemo-krevet’, ‘probudit-ćemo-cijelu-zgradu’ i “svi-susjedi-znaju-moje-ime’, taj tip glasnog seksa."

“Najviše me pali jedna poza za koju do sada nisam znao niti da ima svoje ime: zatvorski stil. Kada se ona popne na mene stojećki, i propinje se… To je za mene ludnica."

“Prst u guzu, to je to. Otkad sam probao orgazam u kombinaciji sa stimulacijom prostate, stvari više nisu iste kao prije. Tkogod to nije probao, nema pojma što je orgazam. To govorim svim svojim kompićima koji mi se smiju i govore mi da sam peder! A pojma nemaju."

“Za vrijeme analnog seksa, jednom je rukama obujmila guzove i raširila ih. Od toga sam potpuno poludio. Kao da mi je time htjela reći da joj se jako sviđa to što joj radim straga"

"Volim kad mi govori proste riječi. Toga mi nije nikad dosta."

“Kada ona dominira. Inače sam ja taj koji je uvijek dominantan, u društvu, na poslu, itd., pa mi je to valjda nešto novo. Ne govorim o bičevima, vezanju, 50 nijansi sive i tim stvarima, već samo to da ona ima kontrolu nad time što se dešava za vrijeme seksa. To mi je ful napeto."

“Kad me uzjaši i praktični počne ’twerkati’ po mom penisu. Ne znam kako bih to drukčije nazvao. Ali mislim da razumijete što govorim. Pogledajte spot ‘Work’ od Rihanne. Ono što radi Drakeu, to je to, ali bez odjeće."

“Dok sam na u njoj, ona mi zabije nokte u leđa i grebe me. ne pregrubo (ne volim S&M), ali taj feeling mi je neopisiv."

“Ako mi kaže da joj svršim na lice. U biti, bilošto što me podsjeća na porniće. Što mogu? možda sam perverznjak, ali ona zna da gledam porniće i ponekad mi udovolji s nekom malom fantazijom - iz pornića."

“Volim kad me prije vrhunca okrene na leđa i pređe na oralno. Još ako se pritom malo igra s mojim jajima, gotov sam."

“Ja sam pomalo kinky... volim je vezati. Volim znati da imam kontrolu, i volim kada mi ona vjeruje. A kod kinky seksa je povjerenje najvažnije.”

“Gledati njezin orgazam. Jednom je imala tako intenzivni orgazam da sam svršio samo od toga što sam je gledao. Ne znam da li je to zato što mi je sam orgazam seksi, ili me pali to što znam da je orgazam doživjela od stvari koje joj radim, nešto od toga. Možda i oboje.”Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj