On obožava doggy, njoj baš i nije drag. Znamo kako ovu pozu pretvoriti u točno po vašem ukusu

24/01/2021

Varate se ako mislite da vam ova poza ne može pružiti neslućene užitke...

Dečki vole doggy pozu jer je doslovno – životinjska. To baš i nije poza koju povezujemo sa ženskim orgazmom. Ali, trebali bismo zato što postoji mnogo načina kako postići orgazam s ovom pozom. Predlažemo da probate neku od ove tri modificirane doggy poze dizajnirane samo za vaš užitak.

Doggy dominacija
Neka vaš partner leži na leđima, a vi ga zahvatite tako da se spustite na sve četiri gledajući prema njegovim stopalima. Oslonite se na ruke i spustite guzu tako da on može ući u vas.

Ovaj kut je super iz nekoliko razloga: prvo, zato što ste tehnički vi gore i možete kontrolirati tempo i dubinu penetracije i drugo, u savršenom ste položaju za stimuliranje G točke.

Savijte leđa i pomičite se naprijed-nazad, gore-dolje kako bi najbolje stimulirali G točku. Vaša savijena leđa i kosa koja pada po njima jako je seksi prizor za partnerove oči.

Magična vožnja na tepihu
Uzmite mali, mekani tepih (super je onaj za kupaonicu) i stavite vibrator ispor tepiha (na taj način osjećaj neće biti preintenzivan). Lezite i pozicionirajte se tako da vam vibrator nadražuje klitoris. Partner neka se smjesti iznad vas i neka lagano uđe u vas. Morat će se malo nagnuti prema vama, a što će vam pružiti nevjerojatan užitak.

Igra s koljenima
Igrajte se s premještanjem koljena. Prirodan položaj je da raširite noge kako bi on kleknuo između njih. Ali ako ih skupite zajedno, osjećaj će biti intenzivniji jer će vam vagina u tom položaju biti uža, pa će i njegov penis biti 'deblji'.

Dobra stvar je i što možete kontrolirati dubinu penetracije; što vam je više guza u zraku, partner će penetrirati dublje. A ako vam je u bilo kojem trenutku neudobno, samo je spustite niže.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj