On ima novu curu? Ove su 3 stvari strogo zabranjene!

26/09/2017

On je, čini se, nastavio sa svojim životom, a vi konstantno zapinjete iako se pošteno trudite. Želite li da vam to pođe za rukom, ove 3 stvari ne smijete ni slučajno učiniti!

Pokušavati stupiti u kontakt s njim.  Još do jučer, vaš vam je bivši dečko bio zanimljiv i napet koliko i članovi vašeg bivšeg omiljenog benda New Kids On The Block. No, odjednom se transformirao u Robbiea Williamsa i tako silno želite da vam ponovno zapjeva na uho. U čemu je stvar, nova frizura, nova linija, nova profilna fotka? Budimo realni, nova cura je atak na vašu taštinu i samo si želite potvrditi da ga još uvijek možete dobiti ako poželite.

Pratiti njegovu novu curu na društvenim mrežama. Stavio je da je u vezi ali nije napisao s kim. Pažljivo ste pročitali svih tridesetipet komentara ispod promjene ljubavnog statusa i aha, otkrili ste je! To mora da je ona cura koja mu je u komentar postala samo smajlija koji namiguje. Kliknuli ste na njezinu stranicu i... sad su dva sata ujutro, a vi ste na albumu njezinih fotki s mora iz 2008 ( je li moguće da ne postoji niti jedna fotka na kojoj je ta žena loše ispala?!). U četiri ujutro ste skužili da mu to nije nova cura nego sestrična u drugom koljenu. Facepalm.

Pokušati odgovoriti na pitanje po čemu je ona toliko bolja od vas. Uvijek vam je govorio kako se ne pali na plavuše, a evo ga u zagrljaju s kopijom Taylor Swift. Nakon što ste kao potencijalno "osumnjičene" nove cure eliminirali sestričnu u drugom koljenu i njegovu kolegicu s posla, uspjeli ste skužiti s kim je u vezi. Svaki dan joj lajka bar pet fotki na Fejsu i apsolutno svaki status koji stavi (hvala bogu što ima otvoren profil pa niste morali angažirati susjeda hakera). Kakav gad, vama je lajkao nešto jednom u sto godina i to kad biste ga natjerali. Mora da je to zato što njegova nova cura ima veće grudi od vas. Njih je teško odbiti. Mada u faci i nije nešto. Poslali ste fotku frendici i obje ste se složile da ste vi zgodniji. Doduše, namjerno ste poslali fotku na kojoj je cura loše ispala. Na svim ostalima je prilično slatka. Zašto, o zašto nije mogao prohodati s nekom bezveznjakušom.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj